Έτοιμο να γίνει sold out το τζάκετ από τα Bershka μόνο με 22.99€ - Βγαίνει σε δύο χρώματα

Είναι must have

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έτοιμο να γίνει sold out το τζάκετ από τα Bershka μόνο με 22.99€ - Βγαίνει σε δύο χρώματα

Όπως φαίνεται ο καιρός σιγά, σιγά φτιάχνει με αποτέλεσμα να μην αργεί να αποχαιρετίσουμε και από την ντουλάπα μας τα χειμερινά μας ρούχα. Έτσι λοιπόν, εμείς κάναμε ένα γρήγορο ψάξιμο στις εκπτώσεις που έχει στο online store των Bershka προκειμένου να σας προτείνουμε τι μπορείτε να αγοράσετε σε οικονομική τιμή.

Μπορεί ο καιρός να έχει φτιάξει αρκετά ωστόσο ένα πανωφόρι είναι must προκειμένου να μην κρυώσετε. Για αυτό τον λόγο σας βρήκαμε την πιο ιδανική λύση! Πρόκειται για ένα τζάκετ denim oversize με όψη από συνθετική γούνα.

Μάλιστα, βγαίνει σε δύο χρώματα σε μπλε ανοιχτό αλλά και σε μαύρο ενώ κοστίζει μόνο 22.99 από 45.99 € που ήταν η αρχική τιμή. Να τονίσουμε πως μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλούς τρόπους ενώ μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ.

Το τζάκετ από τα Bershka που πρέπει να αγοράσεις

Τζιν μπουφάν από τα Stradiavrius

Stradivarius - Jean Jacket

Stradivarius - Ζακέτα

Τζν από τα Stradivarius

Το τζιν των Bershka που ξεπουλάει όσο κανένα άλλο

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Bershka, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο τζιν παντελόνι, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται 20 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή του.

Μετά το υπέροχο cargo παντελόνι που σου βρήκαμε σε συγκλονιστική έκπτωση, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου με ένα ακόμα ρούχο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να συνδυαστεί με τα περισσότερα κομμάτια που έχεις στη συλλογή σου.

Άλλωστε ένα ψηλόμεσο τζιν σε ωραία γραμμή είναι πάντα καλή ιδέα για όλες τις εμφανίσεις σου!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να το κάνεις κι εσύ μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς αν θέλεις να το αγοράσεις καθώς το συγκεκριμένο παντελόνι ξεπουλάει πολύ γρήγορα και έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια.

Bershka ψηλόμεσο τζιν

TAGS