Το περιζήτητο παντελόνι από τα Bershka που πρέπει να γίνει δικό σου - Βγαίνει σε έξι χρώματα

Είναι must have

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το περιζήτητο παντελόνι από τα Bershka που πρέπει να γίνει δικό σου - Βγαίνει σε έξι χρώματα

Πολλές είναι εκείνες οι οποίες προσπαθούν να βρουν ρούχα σε καλή ποιότητα τα οποία να είναι σε οικονομική τιμή. Έτσι, εμείς βρήκαμε την αφορμή για να κάνουμε μια αναζήτηση στο online store των Bershka μιας και έχει εκπτώσεις σε κάποια συγκεκριμένα ρούχα.

Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα ριχτό twill παντελόνι το οποίο βγαίνει σε έξι χρώματα, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί αρκετά χρήσιμο μιας και υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα, ενώ να τονίσουμε πως κοστίζει 19.99 €. Μάλιστα, μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ είτε με ένα flat παπούτσι είτε με ένα τακούνι.

Το παντελόνι από τα Bershka που πρέπει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου

  • Καφέ
  • Μαύρο
  • Ροζ
  • Κίτρινο
  • Πράσινο
  • Υπόλευκο
  • 19.99 €.

Παντελόνι από τα Bershka

Bershka - Παντελόνι

Bershka - Πράσινο παντελόνι

Το κίτρινο παντελόνι από τα Bershka

Bershka - Μαύρο παντελόνι

Ροζ παντελόνι από τα Bershka

76% έκπτωση στο πιο περιζήτητο παντελόνι των Bershka - Βγαίνει σε 4 χρώματα

Τελευταία τάση της μόδας είναι ξεκάθαρα τα φαρδιά παντελόνια, είτε τύπου καμπάνα, είτε boyfriend, είτε cargo. Για αυτό και εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε στα Bershka, βρήκαμε το πιο περιζήτητο, που βρίσκεται μάλιστα και σε τρομερή έκπτωση.

Το συγκεκριμένο λοιπόν παντελόνι είναι cargo, με τσέπες, αρκετά φαρδύ και άνετο. Μπορεί να φορεθεί άνετα όλη μέρα και να συνδυαστεί με τα πάντα. Ενδείκνυται περισσότερο για τις πρωινές ώρες, ωστόσο με ένα ψηλό μποντάκι, μπορείς να το φορέσεις και για μια βραδινή έξοδο.

Είναι διαθέσιμο σε 4 χρώματα, μαύρο, χακί, άσπρο και κόκκινο και από 25,99 κοστίζει μόλις 5,99! Ναι καλά διαβάσατε! Τρέξτε λοιπόν γρήγορα να το αγοράσετε, μαζί όμως και με αυτήν την τσάντα που έχει κάνει χαμό!

Παντελόνι cargo από τα Bershka

Bershka παντελόνι

TAGS