Έτοιμες να γίνουν sold out - Οι μπότες από τα Bershka που έχουν γίνει ανάρπαστες

Είναι μάλιστα και στην μισή τιμή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έτοιμες να γίνουν sold out - Οι μπότες από τα Bershka που έχουν γίνει ανάρπαστες

Μπορεί να μπαίνει σιγά σιγά ο Μάρτης, ωστόσο οι εκπτώσεις καλά κρατούν για αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στα Bershka ένα ζευγάρι μπότες που έχουν γίνει ανάρπαστες.

Οι μπότες είναι ένα παπούτσι που είναι φυσικά το απόλυτο must have του χειμώνα για αυτό και πρέπει να επιλέξουμε ένα ζευγάρι άνετο και casual, ώστε να μπορούμε να το φοράμε καθημερινώς.

Έτσι λοιπόν, με μια αναζήτηση που κάναμε στα Bershka, βρήκαμε την τελευταία τάση της μόδας, σε μισή μάλιστα τιμή, μιας και από 49,99 ευρώ που κόστιζαν αρχικά οι μπότες, πλέον μπορείς να τις κάνεις δικές σου 24,99 ευρώ, ενώ σε τρομερή έκπτωση βρίσκεται και αυτό το τζιν.

Οι μπότες από τα Bershka που έχουν κάνει πάταγο

  • Χρώμα: Μαύρο
  • Ύψος τακουνιού: 6 cm. Ύψος πλατφόρμας: 3,5 cm.
  • Ψηλές μπότες σε μαύρο χρώμα.
  • Τρακτερωτή σόλα.
  • Λαστιχένια μύτη.
  • Κλείσιμο με φερμουάρ.

Οι μπότες από τα Bershka που έχουν κάνει πάταγο

Μπορείς να συνδυάσεις υπέροχα τις μαύρες μπότες με αυτό το μίντι φόρεμα που κοστίζει μόνο 5,99 ευρώ

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της αγαπημένης αλυσίδας καταστημάτων Bershka, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο μαύρο φόρεμα, το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε εξαιρετική τιμή.

Μετά το υπέροχο οικονομικό μπουφάν που σου βρήκαμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου με ένα υπέροχο φόρεμα το οποίο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Το συγκεκριμένο φόρεμα την ίδια στιγμή μπορεί να συνδυαστεί με όλα σου τα ρούχα και τα παπούτσια μιας και αποτελεί ένα ρούχο πασπαρτού, που ταιριάζει τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις, ανάλογα πάντα με τα αξεσουάρ σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα φόρεμα που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις. Επιπλέον βρίσκεται σε εξαιρετικά καλή τιμή!

Bershka μαύρο φόρεμα

TAGS