Ξεπουλάει στο λεπτό - Το νέο τζιν παντελόνι από τα Stradivarius που κολακεύει απίστευτα τα πόδια

Θα στα δείχνει μισά! Τρέξε να το αγοράσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεπουλάει στο λεπτό - Το νέο τζιν παντελόνι από τα Stradivarius που κολακεύει απίστευτα τα πόδια

Πανζουρλισμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες ένα συγκεκριμένο τζιν παντελόνι από τα Stradivarius, το οποίο είναι από την νέα συλλογή και κολακεύει απίστευτα το σώμα και ειδικά τα πόδια. Μάλιστα, το καλύτερο από όλα είναι ότι βρίσκεται και σε αρκετά οικονομική τιμή.

Το τζιν γενικότερα είναι ίσως το πιο βασικό κομμάτι σε μια γυναικεία ντουλάπα και όσα και αν έχουμε, ποτέ δεν μας είναι αρκετά, μιας και φοριούνται όλες τις εποχές του χρόνου, σε όλα τα μέρη αλλά και σε όλες φυσικά τις ώρες.

Το συγκεκριμένο κομμάτι που βρήκαμε εμείς στα Stradivarius είναι χωρίς αμφιβολία η τελευταία τάση της μόδας, καθώς είναι ψιλοκάβαλο, καμπάνα αλλά και αρκετά άνετο. Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με τακούνια, είτε με σνίκερ και σίγουρα θα το απογειώσεις.

Βγαίνει σε 4 αποχρώσεις του τζιν χρώματος, τόσο πιο σκούρες όσο και πιο ανοιχτές και κοστίζει μόλις 25,99 ευρώ και μπορείς να το συνδυάσεις υπέροχα με αυτό εδώ το πουκάμισο.

Τζιν παντελόνι flare slit από τα Stradivarius

Τζιν παντελόνι flare slit από τα Stradivarius

Μπορείς να συνδυάσεις το τζιν με αυτά εδώ τα πέδιλα με τακούνι που έχουν κάνει θραύση και βγαίνουν σε δύο χρώματα

Όπως είναι λογικό κάθε γυναίκα ονειρεύεται να έχει μια ονειρεμένη ντουλάπα με όλα όσα χρειάζεται στην καθημερινότητά της. Έτσι λοιπόν, μετά από ένα μικρό ψάξιμο που κάναμε στο online store των Stradivarius σας βρήκαμε τα πιο ιδανικά πέδιλα με τακούνι και πλατφόρμα τα οποία βγαίνουν σε δυο χρώματα.

Μπορεί ο καιρός να μην έχει ζεσταθεί ακόμη ωστόσο δεν είναι δικαιολογία από τα να μας σταματήσει στο να τα αγοράσουμε μιας και σε πολύ λίγο καιρό θα μπορούμε να τα συνδυάζουμε με διάφορα καλοκαιρινά συνολάκια είτε πάμε στην δουλειά μας είτε είμαστε για διακοπές.

  • Εύκαμπτος συνθετικός πάτος από αφρό με λάτεξ
  • Σχεδιασμένα για να προσφέρουν απόλυτη άνεση
  • Δέρμα
  • Πράσινο
  • 39,99 €

Τα πέδιλα από τα Stradivarius

Τακούνι από τα Stradivarius

Πράσινο τακούνι από τα Stradivarius

Τακούνι  - πλατφόρμα από τα Stradivarius