Έχει κάνει "χαμό" το πουλόβερ από τα Bershka που βγαίνει σε τρία χρώματα - Σε τιμή σοκ!

Ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει κάνει

Ένα γρήγορο ψάξιμο στο online store των Bershka αρκεί προκειμένου να βρείτε διάφορα ρούχα σε πολύ καλές τιμές μιας και υπάρχει έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα. Έτσι, αποφασίσαμε να σας προτείνουμε για ακόμη μια φορά ένα πουλόβερ ριμπ το οποίο έχει ψηλό γιακά και είναι ό,τι πρέπει για αυτή τη περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί ο καιρός να ανοίγει σιγά σιγά ωστόσο τα βράδια παραμένουν αρκετά κρύα. Έτσι, το παρακάτω πουλόβερ βγαίνει σε τρία χρώματα για όλα τα γούστα ενώ η τιμή του είναι αρκετά οικονομική καθώς από 22.99€ πλέον κοστίζει 16.09€.

Μάλιστα, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ καθώς μπορείτε να το συνδυάσετε με το συγκεκριμένο περιζήτητο παντελόνι το οποίο βγαίνει σε έξι χρώματα.

Το πουλόβερ από τα Bershka

  • Μαύρο
  • Λευκό
  • Μωβ

Πουλόβερ από τα Bershka

Άσπρο πουλόβερ από τα Bershka

Bershka - Το μωβ πουλόβερ που πρέπει να γίνει δικό σου

76% έκπτωση στο πιο περιζήτητο παντελόνι των Bershka - Βγαίνει σε 4 χρώματα

Τελευταία τάση της μόδας είναι ξεκάθαρα τα φαρδιά παντελόνια, είτε τύπου καμπάνα, είτε boyfriend, είτε cargo. Για αυτό και εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε στα Bershka, βρήκαμε το πιο περιζήτητο, που βρίσκεται μάλιστα και σε τρομερή έκπτωση.

Το συγκεκριμένο λοιπόν παντελόνι είναι cargo, με τσέπες, αρκετά φαρδύ και άνετο. Μπορεί να φορεθεί άνετα όλη μέρα και να συνδυαστεί με τα πάντα. Ενδείκνυται περισσότερο για τις πρωινές ώρες, ωστόσο με ένα ψηλό μποντάκι, μπορείς να το φορέσεις και για μια βραδινή έξοδο.

Είναι διαθέσιμο σε 4 χρώματα, μαύρο, χακί, άσπρο και κόκκινο και από 25,99 κοστίζει μόλις 5,99! Ναι καλά διαβάσατε! Τρέξτε λοιπόν γρήγορα να το αγοράσετε, μαζί όμως και με αυτήν την τσάντα που έχει κάνει χαμό!

Παντελόνι cargo από τα Bershka

Bershka παντελόνι

TAGS