Κάνει τα πόδια ψηλά και αδύνατα - Ξεπουλάει στο λεπτό το παντελόνι από τα Zara που βγαίνει σε 6 χρώματα

Το θέλουν όλες οι γυναίκες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κάνει τα πόδια ψηλά και αδύνατα - Ξεπουλάει στο λεπτό το παντελόνι από τα Zara που βγαίνει σε 6 χρώματα

Η νέα συλλογή των Zara έχει κυκλοφορήσει και τα κομμάτια που περιλαμβάνει ένα κυριολεκτικά ένα προς ένα. Εμείς με μια ματιά που ρίξαμε, βρήκαμε ένα φοβερό παντελόνι, που είναι η τελευταία τάση της μόδας.

Είναι ψηλόμεσο, με φοδραρισμένη ζώνη και τσέπες. Μπορεί να φορεθεί τέλεια στο γραφείο, αλλά και για ένα καφέ ή για ποτό, ανάλογα την μπλούζα και το παπούτσι που θα επιλέξεις, αλλά φυσικά και την τσάντα (δες για παράδειγμα αυτή εδώ που έχει κάνει χαμό).

Μάλιστα, είναι διαθέσιμο σε 6 εντυπωσιακά χρώματα, προκειμένου να ξεφύγεις λίγο από τις safe επιλογές, όπως το μαύρο και το άσπρο, και να παίξεις με πιο τολμηρά και ζωντανά χρώματα, μιας και έχει μπει επίσημα η άνοιξη.

Η τιμή του ανέρχεται στα 29,95 ευρώ, ωστόσο δεν θα μείνουν για πολύ καιρό αρκετά κομμάτια, για αυτό τρέξε να το αγοράσεις!

Ψηλόμεσο παντελόνι από τα Zara

  • Ψηλόμεσο παντελόνι με ασορτί φοδραρισμένη ζώνη.
  • Μπροστινές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι.
  • Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα.
  • ΦΟΥΞΙΑ | 4387/630
  • 29,95 EUR

Ψηλόμεσο παντελόνι από τα Zara

Συνδύασε το παντελόνι με αυτό το εντυπωσιακό κορμάκι

Η νέα συλλογή των Zara είναι συγκλονιστική! Από φούστες, φορέματα και όχι μόνο τα ανοιξιάτικα κομμάτια ξεπουλάνε στο λεπτό, όπως για παράδειγμα αυτές εδώ οι εσπαντρίγιες που είναι πολύ θηλυκές. Εμείς ωστόσο βρήκαμε και ένα κορμάκι που θα κάνει θραύση.

Πρόκειται για το αμάνικο κορμάκι με όρθιο γιακά και λεπτομέρεια με ανοίγματα στο μπροστινό μέρος. Κλείνει στο κάτω μέρος με κουμπιά σούστες και θα το βρεις μόνο σε μπλε χρώμα και μέγεθος Small - Medium - Large.

Μπορεί να φορεθεί σχετικά όλες τις ώρες της ημέρας με τους κατάλληλους συνδυασμούς, αλλά πιο πολύ φοριέται τις απογευματινές και βραδινές ώρες, λόγω του κοψίματος του.

Αν θέλεις να το βάλεις μάλιστα σε έξοδο σου για ποτό, μόνο με το αγαπημένο σου τζιν να το συνδυάσεις και τα αγαπημένα σου πέδιλα, θα δείχνει τέλειο.

  • ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΧΤΟ | 4938/008
  • 19,95 EUR

Zara μπλε κορμάκι

Zara μπλε πλεκτό κορμάκι

TAGS