Κάνε δική σου την μαύρη ολόσωμη φόρμα από τα Stradivarius - Ταιριάζει γάντι για όλες τις περιστάσεις

Είναι must have

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κάνε δική σου την μαύρη  ολόσωμη φόρμα από τα Stradivarius - Ταιριάζει γάντι για όλες τις περιστάσεις

Με αφορμή τον καλό καιρό αρκετές είναι οι κοπέλες οι οποίες αποφάσισαν να προσθέσουν στην ντουλάπα τους τα ανοιξιάτικα ρούχα τους. Από την άλλη, υπάρχουν και άτομα τα οποία θέλουν να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους. Έτσι, εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή αναζήτηση στο online store των Stradivarius.

Αυτή τη φορά, αποφασίσαμε να σας προτείνουμε μια κοντή σατινέ ολόσωμη φόρμα η οποία βγαίνει μόνο σε μαύρο χρώμα. Όπως ξέρουμε, το μαύρο είναι all time classic οπότε αναμφίβολα μπορεί να ταιριάξει γάντι με πολλούς συνδυασμούς, μπορείτε να δείτε επίσης αυτά τα πέδιλα τα οποία κάνουν θραύση. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ από έναν καφέ μέχρι και μια βάφτιση.

Η μαύρη κοντή σατινέ ολόσωμη φόρμα από τα Stradivarius που είναι must

  • Μαύρο
  • 25,99 €
  • ΑΝΑΦ. 2287/616-V2022

Ολόσωμη μαύρη φόρμα από τα Stradivarius

Stradivarius- Ολόσωμη φόρμα

Stradivarius - Ολόσωμη μαύρη φόρμα

Η τσάντα από τα Stradivarius Που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου

Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πολλές εξόδους αλλά αυτή η τσάντα από Stradivarius θα είναι "στολίδι" στα χέρια σου και αξίζει να την αγοράζεις αφού κοστίζει μόνο 13,99 ευρώ.

Είναι κόκκινη κροκό με εφέ από λουστρίνι και το μόνο σίγουρο είναι πως θα λάμπει επάνω σου ότι και να φορέσεις. Έχει αρκετές θήκες για να αποθηκεύσεις πράγματα και πάει με όλα τα χρώματα αφού το κόκκινο θεωρείται must! Εξίσου τέλειο και οικονομικό είναι αυτό το χουχουλιάρικο μπουφάν που μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με το σετ.

τσάντα stradivarius

Μπορείς να την κάνεις δική σου πατώντας εδώ.