Ξεπουλάει όσο καμιά αυτή η δερμάτινη φούστα από τα Zara - Αναδεικνύει τέλεια τις καμπύλες

Την χρειάζεσαι επειγόντως στην ντουλάπα σου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεπουλάει όσο καμιά αυτή η δερμάτινη φούστα από τα Zara - Αναδεικνύει τέλεια τις καμπύλες

Τον απόλυτο πανικό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες μια καινούργια φούστα από τα Zara. Είναι δερμάτινη, στενή και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ και αποτελεί ήδη την αγαπημένη επιλογή των γυναικών.

Η συγκεκριμένη φούστα είναι μίντι και είναι κυριολεκτικά ότι πιο εντυπωσιακό, σέξι αλλά συνάμα σικ που μπορείς να φορέσεις σε οποιαδήποτε έξοδό σου, μιας και φοριέται όλη μέρα αλλά και σε όλα τα μέρη.. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι σνίκερ, για ένα πιο πρωινό look, είτε με μποτάκια ή πέδιλα (όπως αυτά εδώ) για να πας για το ποτό σου.

Ότι όμως κι αν διαλέξεις, ένα είναι σίγουρο, ότι και να κλέψεις όλα τα βλέμματα στο άψε σβήσε. Η φούστα κοστίζει μόλις 15,99 ευρώ, από αρχική τιμή 29,95 ευρώ, για αυτό τρέξε να την προλάβεις, γιατί δεν θα μείνουν πολλά ακόμα κομμάτια.

Δερμάτινη φούστα από τα Zara

  • Ψηλόμεση φούστα με λεπτομέρεια κόμπο μπροστά
  • . Κάτω μέρος με άνοιγμα πίσω.
  • Κλείσιμο με κρυφό φερμουάρ στο πλάι στη ραφή.
  • ΜΑΥΡΟ | 2419/322
  • 45% - 15,99 EUR

δερμάτινη φούστα από τα Zara

Μπορείς να συνδυάσεις αυτήν την φούστα με την μαύρη τσάντα των Zara που χωράει τα πάντα και κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ

Σου ξέφτισε η τσάντα σου ή θέλεις μια δεύτερη η οποία θα χωράει τα πάντα και θα ταιριάζει με τα πάντα; Στην βρήκαμε λοιπόν στα Zara σε πολύ οικονομική τιμή και συγκεκριμένα με 19,95 ευρώ. Γενικά η γνωστή αλυσίδα έχει πολλές τσάντες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Ειδικά οι μικρές που θα βρεις είναι σούπερ φανταστικές.

Αυτή όμως που εντοπίσαμε και αγαπήσαμε εμείς είναι η κλασική μαύρη που μπορεί να κρατηθεί καθημερινά συνδυαστικά με όλα σου τα χρώματα αλλά και στιλ. Μάλιστα, χωράει όλα όσα θέλεις να πάρεις μαζί σου.

Πρόκειται για την τσάντα shopper με εξωτερική τσέπη στο μπροστινό μέρος και λεπτομέρεια με γαζί στο εξωτερικό. Διαθέτει τσέπη στο εσωτερικό, αλλά και λουριά ώμου. Κλείνει με λουρί και θηλιά.

  • ΜΑΥΡΟ | 6135/810
  • 19,95 EUR

Zara μαύρη τσάντα

Τσάντα Shopper Zara

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνει τα πόδια ψηλά και αδύνατα - Ξεπουλάει στο λεπτό το παντελόνι από τα Zara που βγαίνει σε 6 χρώματα

Κόκκινο της φωτιάς και άκρως αισθησιακό - Το φόρεμα των Zara που έχει σπείρει το χάος στα ταμεία

TAGS