Το φοράς από καφέ μέχρι και σε γάμο και κοστίζει 20 ευρώ - Πανζουρλισμός στα Zara με αυτό το φόρεμα

"Ουρές" στα ταμεία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το φοράς από καφέ μέχρι και σε γάμο και κοστίζει 20 ευρώ - Πανζουρλισμός στα Zara με αυτό το φόρεμα

Μπορεί να μην πάει καιρός που υπάρχει στην συλλογή των Zara, ωστόσο το συγκεκριμένο αυτό φόρεμα έχει ήδη προκαλέσει τον απόλυτο πανικό και κοντεύει να βγει sold out. Το συγκεκριμένο είναι στενό, μίντι με ανοιχτό ντεκολτέ.

Πρόκειται για ένα αρκετά εντυπωσιακό κομμάτι, τόσο κομψό όσο όμως και αισθησιακό και αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την βραδινή σου έξοδο, ωστόσο αν το φορέσεις με ένα σνίκερ και μια κάζουαλ τσάντα, μπορείς να το φορέσεις και το πρωί.

Η καλύτερη επιλογή είναι ωστόσο να το συνδυάσεις με μποτάκια ή πέδιλα (όπως αυτά εδώ) για να πας για το ποτό σου και σίγουρα θα κλέψεις όλα τα βλέμματα στο άψε σβήσε. Το φόρεμα αυτό κοστίζει μόλις 19,95 ευρώ για αυτό τρέξε να το αγοράσεις!

ΦΟΡΕΜΑ ΣΕ ΡΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ

  • Μίντι φόρεμα με ντεκολτέ σε ριχτή γραμμή με λεπτές τιράντες. Λεπτομέρεια πιέτες.
  • Μαύρο + Πορτοκαλί + Καφέ-γκρι
  • ΜΑΥΡΟ | 1165/098
  • 19,95 EUR

Μίντι φόρεμα Zara

Μπορείς να συνδυάσεις αυτό το φόρεμα με την μαύρη τσάντα των Zara που χωράει τα πάντα και κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ

Σου ξέφτισε η τσάντα σου ή θέλεις μια δεύτερη η οποία θα χωράει τα πάντα και θα ταιριάζει με τα πάντα; Στην βρήκαμε λοιπόν στα Zara σε πολύ οικονομική τιμή και συγκεκριμένα με 19,95 ευρώ. Γενικά η γνωστή αλυσίδα έχει πολλές τσάντες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Ειδικά οι μικρές που θα βρεις είναι σούπερ φανταστικές.

Αυτή όμως που εντοπίσαμε και αγαπήσαμε εμείς είναι η κλασική μαύρη που μπορεί να κρατηθεί καθημερινά συνδυαστικά με όλα σου τα χρώματα αλλά και στιλ. Μάλιστα, χωράει όλα όσα θέλεις να πάρεις μαζί σου.

Πρόκειται για την τσάντα shopper με εξωτερική τσέπη στο μπροστινό μέρος και λεπτομέρεια με γαζί στο εξωτερικό. Διαθέτει τσέπη στο εσωτερικό, αλλά και λουριά ώμου. Κλείνει με λουρί και θηλιά.

  • ΜΑΥΡΟ | 6135/810
  • 19,95 EUR

Zara μαύρη τσάντα

Τσάντα Shopper Zara

TAGS