Τις φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτές τις γόβες από τα Stradivarius - Βγαίνουν σε 4 χρώματα

Είναι must have

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τις φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτές τις γόβες από τα Stradivarius - Βγαίνουν σε 4 χρώματα

Η άνοιξη μπήκε οπότε είναι ευκαιρία να πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά και να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με νέα, δροσερά και άνετα ρούχα και παπούτσια. Ρίχνοντας μια ματιά στα Stradivarius, μας εντυπωσίασε αρκετά ένα καινούργιο ζευγάρι γόβες, οι οποίες φαίνονται άνετες και ευκολοφόρετες.

Το συγκεκριμένο παπούτσι είναι τελευταία τάση της μόδας και μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ, μιας και αποτελεί τόσο ιδανική επιλογή για τον καφέ ή την δουλειά σου, όσο όμως και για ένα ποτό (ειδικά με αυτό το φόρεμα πάνε τέλεια).

Οι συγκεκριμένες γόβες διαθέσιμες σε 4 χρώματα, άσπρο, εκρού, πράσινο και ροζ και είναι όλα εξίσου εντυπωσιακά. Η τιμή τους ανέρχεται μόλις στα 25,99 ευρώ γι αυτό τρέξε να τις προλάβεις, γιατί κοντεύουν κιόλας να γίνουν sold out.

Γόβες από τα Stradivarius

Γόβες από τα Stradivarius

Μπορείς να συνδυάσεις τέλεια τις γόβες με αυτήν την μαύρη ολόσωμη φόρμα από τα Stradivarius

Με αφορμή τον καλό καιρό αρκετές είναι οι κοπέλες οι οποίες αποφάσισαν να προσθέσουν στην ντουλάπα τους τα ανοιξιάτικα ρούχα τους. Από την άλλη, υπάρχουν και άτομα τα οποία θέλουν να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους. Έτσι, εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή αναζήτηση στο online store των Stradivarius.

Αυτή τη φορά, αποφασίσαμε να σας προτείνουμε μια κοντή σατινέ ολόσωμη φόρμα η οποία βγαίνει μόνο σε μαύρο χρώμα. Όπως ξέρουμε, το μαύρο είναι all time classic οπότε αναμφίβολα μπορεί να ταιριάξει γάντι με πολλούς συνδυασμούς, μπορείτε να δείτε επίσης αυτά τα πέδιλα τα οποία κάνουν θραύση. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ από έναν καφέ μέχρι και μια βάφτιση.

  • Μαύρο
  • 25,99 €
  • ΑΝΑΦ. 2287/616-V2022

Ολόσωμη μαύρη φόρμα από τα Stradivarius

Stradivarius- Ολόσωμη φόρμα

Stradivarius - Ολόσωμη μαύρη φόρμα