Το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και κοστίζει 20 ευρώ - Ουρές στα Stradivarius για αυτό το φόρεμα

Βγαίνει σε δύο χρώματα και έχει κάνει πάταγο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και κοστίζει 20 ευρώ - Ουρές στα Stradivarius για αυτό το φόρεμα

Η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά για αυτό και χρειάζεται να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με νέα, δροσερά ρούχα. Ρίχνοντας μια ματιά στα Stradivarius, βρήκαμε ένα απίθανο φόρεμα, το οποίο το φοράς άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Είναι πλεκτό, μίντι, με εντυπωσιακή λαιμόκοψη και άνοιγμα ανάμεσα στα πόδια. Το φοράς τόσο με ένα ζευγάρι σνίκερς και πας για τον καφέ σου, όσο όμως και με ένα ζευγάρι ψιλοτάκουνια για το ποτό σου.

Επίσης, μπορείς να αλλάξεις τελείως το ύφος του look σου, ανάλογα και με το τι τσάντα θα επιλέξεις να φορέσεις, μιας και μπορείς να επιλέξεις τόσο μια μεγάλη καθημερινή, όσο όμως και μια μικρή και κομψή, που να χωράει τα άκρως απαραίτητα. Η τιμή του ανέρχεται στα 20 ευρώ.

Είναι διαθέσιμο σε 2 χρώματα, μαύρο και μπλε και μπορείς να το φορέσεις από τώρα μέχρι και το φθινόπωρο, το ίδιο και αυτό το φόρεμα που έχει εξίσου προκαλέσει πάταγο.

Μαύρο πλεκτό φόρεμα από τα Stradivarius

Μαύρο πλεκτό φόρεμα από τα Stradivarius

Μπορείς να συνδυάσεις το φόρεμα αυτό με αυτά τα πέδιλα με τακούνι από τα Stradivarius τα οποία μάλιστα βγαίνουν σε δύο χρώματα

Όπως είναι λογικό κάθε γυναίκα ονειρεύεται να έχει μια ονειρεμένη ντουλάπα με όλα όσα χρειάζεται στην καθημερινότητά της. Έτσι λοιπόν, μετά από ένα μικρό ψάξιμο που κάναμε στο online store των Stradivarius σας βρήκαμε τα πιο ιδανικά πέδιλα με τακούνι και πλατφόρμα τα οποία βγαίνουν σε δυο χρώματα.

Μπορεί ο καιρός να μην έχει ζεσταθεί ακόμη ωστόσο δεν είναι δικαιολογία από τα να μας σταματήσει στο να τα αγοράσουμε μιας και σε πολύ λίγο καιρό θα μπορούμε να τα συνδυάζουμε με διάφορα καλοκαιρινά συνολάκια είτε πάμε στην δουλειά μας είτε είμαστε για διακοπές.

  • Εύκαμπτος συνθετικός πάτος από αφρό με λάτεξ
  • Σχεδιασμένα για να προσφέρουν απόλυτη άνεση
  • Δέρμα
  • Πράσινο
  • 39,99 €

Τα πέδιλα από τα Stradivarius

Τακούνι από τα Stradivarius

Πράσινο τακούνι από τα Stradivarius

Τακούνι  - πλατφόρμα από τα Stradivarius