-30% στο πιο πολυσυζητημένο blazer των Bershka - Βγαίνει σε 5 χρώματα και μένουν λίγα κομμάτια

Έχει προκαλέσει χαμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
-30% στο πιο πολυσυζητημένο blazer των Bershka - Βγαίνει σε 5 χρώματα και μένουν λίγα κομμάτια

Ένα από τα πιο μοδάτα κομμάτια που μπορεί να έχει μια γυναίκα στην ντουλάπα της είναι χωρίς αμφιβολία το blazer, ένα κομμάτι που συνδυάζεται με όλα και δίνει μια παραπάνω πινελιά στο look. Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα Bershka, είδαμε ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά εκπτωτικά κομμάτια, τόσο χειμωνιάτικα όσο όμως και καλοκαιρινά και μάλιστα βρίσκονται σε φοβερές τιμές.

Το συγκεκριμένο λοιπόν blazer που βρήκαμε είναι σε γυναικεία γραμμή, oversized και μπορεί να φορεθεί εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε όλα τα μέρη.

Είναι μάλιστα διαθέσιμο σε 5 χρώματα, λευκό, καστανό, κόκκινο, ροζ και μαύρο και όλα είναι εξίσου εντυπωσιακά. Το καλύτερο από όλα όμως είναι ότι βρίσκεται στα εκπτωτικά κομμάτια του Bershka και από 29,99 ευρώ αρχική τιμή, έπεσε στα 20, 99 ευρώ, για αυτό τρέξε να το αγοράσεις! Σε φοβερή έκπτωση βρίσκεται όμως και αυτό το μπουφάν.

Blazer από τα Bershka

Bershka blazer

Μπορείς να συνδυάσεις τέλεια το blazer με αυτό το παντελόνι από τα Bershka που κοστίζει 13.99 € και βγαίνει σε 4 χρώματα

Μετά από το πουλόβερ από τα Bershka Που έχει κάνει "χαμό" καθώς έχει μεγάλη ζήτηση αποφασίσαμε να ψάξουμε στο online store προκειμένου να σας διευκολύνουμε. Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά βρήκαμε σε πολύ καλή τιμή ένα παντελόνι το οποίοι πρέπει να γίνει δικό σου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα παντελόνι twill kick flare το οποίο βγαίνει σε 4 χρώματα. Είναι αρκετά βολικό καθώς μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ. Μάλιστα, θα το βρείτε πολύ οικονομική τιμή καθώς είναι σε έκπτωση αφού από 19.99 € κοστίζει μόνο 13.99 €.

Bershka - Παντελόνι

Κίτρινο παντελόνι από τα Bershka

Μαύρο παντελόνι

Άσπρο παντελόνι από τα Bershka

TAGS