Είναι άνετο και κολακεύει απίστευτα το σώμα αυτό το τζιν από τα Bershka - Ξεπουλάει όσο κανένα

Κάντο δικό σου με λιγότερο από 30 ευρώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι άνετο και κολακεύει απίστευτα το σώμα αυτό το τζιν από τα Bershka - Ξεπουλάει όσο κανένα

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στην νέα συλλογή των Bershka, βρήκαμε ένα απίστευτο τζιν παντελόνι, το οποίο κολακεύει πολύ το σώμα και η τιμή του είναι αρκετά οικονομική.

Τα τζιν αποτελούν κομμάτια τα οποία όσα κι αν έχουμε στην ντουλάπα μας, ποτέ δεν μας είναι αρκετά, μιας και φοριούνται με τα πάντα αλλά και σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Το συγκεκριμένο που βρήκαμε είναι φαρδύ, άνετο και δροσερό και χαμηλοκάβαλο, ενώ είναι ιδανικό για την άνοιξη! Βγαίνει μάλιστα σε 3 χρώματα και η τιμή του ανέρχεται στα 25,99 ευρώ, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις φοβερά με αυτό εδώ το blazer που βγαίνει και σε 5 χρώματα και έχει κάνει κανονικό χαμό.

Ωστόσο, ακριβώς επειδή είναι αρκετά περιζήτητο, είναι κιόλας έτοιμο να γίνει sold out, για αυτό τρέξτε να το αγοράσετε, γιατί δεν έχουν μείνει πολλά διαθέσιμα κομμάτια!

Χαμηλοκάβαλο τζιν παντελόνι από τα Bershka

τζιν από τα Bershka

Δείτε επίσης το τζιν των Bershka που ξεπουλάει όσο κανένα άλλο

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Bershka, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο τζιν παντελόνι, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται 20 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή του.

Μετά το υπέροχο cargo παντελόνι που σου βρήκαμε σε συγκλονιστική έκπτωση, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου με ένα ακόμα ρούχο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να συνδυαστεί με τα περισσότερα κομμάτια που έχεις στη συλλογή σου.

Άλλωστε ένα ψηλόμεσο τζιν σε ωραία γραμμή είναι πάντα καλή ιδέα για όλες τις εμφανίσεις σου!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να το κάνεις κι εσύ μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς αν θέλεις να το αγοράσεις καθώς το συγκεκριμένο παντελόνι ξεπουλάει πολύ γρήγορα και έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια.

Bershka ψηλόμεσο τζιν

TAGS