Το ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius έχει κάνει θραύση - Το θέλουν όλες οι γυναίκες

Εφαρμόζει τέλεια στην μέση!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius έχει κάνει θραύση - Το θέλουν όλες οι γυναίκες

Μιας και ο καιρός ανοίγει σιγά σιγά όλες μας ψάχνουμε να βρούμε ρούχα τα οποία να είναι βολικά, σε καλή ποιότητα αλλά και σε οικονομική τιμή. Έτσι λοιπόν, ένα γρήγορο ψάξιμο αρκεί στο online store των Stradivarius για να σας προτείνουμε κι άλλα ρούχα τα οποία πρέπει να προσθέσετε στην ντουλάπα σας.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα ψηλόμεσο skinny τζιν το οποίο βγαίνει σε δύο χρώματα. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους από ένα πουκάμισο μέχρι και ένα crop top μιας και σας δίνεται η δυνατότητα να δείξετε με τον πιο όμορφο τρόπο την μέση σας.

Το ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius

  • 19,99 €
  • Denim σκούρο
  • Denim μεσαίο

Stradivarius jean

jean από τα Stradivarius

Σκούρο jean από τα Stradivarius

Το τζιν από τα Stradivarius

Το πουκάμισο με μακριά μανίκια καμπάνα από τα Stradivarius που ταιριάζει γάντι

Μετά από ένα μικρό ψάξιμο που κάναμε στο online store των Stradivarius σας βρήκαμε για άλλη μια φορά την πιο ιδανική λύση που θα σας φανεί αρκετά χρήσιμη σε περίπτωση που θέλετε να βγείτε για έναν πρωινό καφέ η ακόμη και για ένα ποτό αργά το βράδυ με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πουκάμισο το οποίο έχει μακριά μανίκια καμπάνα το οποίο μάλιστα βγαίνει σε τρία χρώματα για όλα τα γούστα. Μπορείτε το βάλετε με ένα ψηλόμεσο τζιν (δείτε εδώ) ή ακόμη και με με μια κοντή φούστα. Να τονίσουμε επίσης πως κοστίζει μόνο 19,99 €.

Το πουκάμισο από τα Stradivarius που πρέπει να γίνει δικό σου

  • Καμηλό ανοιχτό
  • Λευκό
  • Μαύρο

Stradivarius πουκάμισο

Άσπρο πουκάμισο από τα Stradivarius

Μαύρο πουκάμισο από τα Stradivarius