Είναι μαύρο, στράπλες και μίνι - Το φόρεμα των Stradivarius που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες

Κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι μαύρο, στράπλες και μίνι - Το φόρεμα των Stradivarius που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες

Με αφορμή τον καιρό ο οποίος παρόλο που έχει χαλάσει αυτές τις ημέρες, έχει ξεκινήσει και ανοίγει σιγά σιγά, σας βρήκαμε το τέλειο φόρεμα για τις βραδινές σας εξόδους στο Stradivarius. Βγαίνει σε μαύρο χρώμα είναι τέλειο και το πιο ευκολοφόρετο. Μάλιστα, είναι και πολύ οικονομικό.

Πρόκειται για το μίνι τύπου κορσέ φόρεμα σε ίσια γραμμή. Όσον αφορά τα νούμερα βγαίνει από XS μέχρι και XL έτσι ώστε να το φορέσει ο κάθε σωματότυπος.

Αν ωστόσο θα ήθελες να το φορέσεις και το πρωί, σου έχω τον τρόπο! Μπορείς να το φορέσεις βάζοντας από πάνω αυτό το πουκάμισο και συνδυάζοντας τα με ένα ζευγάρι sneakers ή μποτάκια. Αλλιώς με ένα t-shir μέσα από το φόρεμα.

Αυτό είναι το φόρεμα των Stradivarius

  • Short strapless knit corset dress with a straight neckline.
  • REF. 2377/511-V2022
  • 19,99 €

Stradivarius μαύρο φόρεμα μίνι

Συνδύασε το φόρεμα με αυτά τα μοναδικά πέδιλα

Μετά από το ψηλόμεσο τζιν που έχει κάνει θραύση καθώς αναδεικνύει πολύ όμορφα την μέση, διαλέξαμε για εσάς τα πιο top πέδιλα με τακούνι τα οποία δεν πρέπει να λείψουν από την ντουλάπα σου.

Πιο συγκεκριμένα, βγαίνουν σε δύο χρώματα ενώ το θετικό της υπόθεσης είναι ότι μπορείτε να τα φορέσετε με διάφορους τρόπους μιας και τα δετά λουράκια είναι μεγάλη τάση για φέτος το καλοκαίρι.

  • Κόκκινα
  • Εκρού
  • 35,99 €

Stradivarius - Πέδιλα

Κόκκινα πέδιλα από τα Stradivarius

Πέδιλα με τακούνι από τα Stradivarius

Ολοκλήρωσε το look σου με αυτή την τσάντα

Είναι μια medium τσάντα με τρουκς στο στιλ που ήταν της μόδας στα 00s, έχει σχήμα μισοφέγγαρο και κρατιέται σε κάθε περίσταση, δίνοντας χαρακτήρα στο look. Μπορεί να συνδυαστεί άνετα με τα πάντα, ενώ μπορείς να την επιλέξεις τέλεια με αυτό εδώ το φόρεμα που έχει προκαλέσει επίσης φρενίτιδα.

Είναι μάλιστα διαθέσιμη σε 2 χρώματα, άσπρη και μαύρη. Μπορεί να πιστεύεις πως αυτή η τσάντα είναι αρκετά ακριβή, ωστόσο δεν είναι καθόλου, μιας και η τιμή της ανέρχεται μόλις στα 19,99 ευρώ.

Τσάντα από τα Stradivarius