Θα κλέψεις τις εντυπώσεις με τα πέδιλα από τα H&M - Είναι must have

Πρέπει να γίνουν δικά σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θα κλέψεις τις εντυπώσεις με τα πέδιλα από τα H&M - Είναι must have

Ένα γρήγορο ψάξιμο αρκεί στο online store των H&M προκειμένου να βρείτε τι ακριβώς θέλετε να πάρετε στην επόμενή σας αγορά. Έτσι λοιπόν, αφού σας προτείναμε ένα μίνι φόρεμα σε αρκετά ικανοποιητική τιμή, βρήκαμε επίσης ένα must πέδιλο το οποίο είναι τάση για φέτος.

Πιο συγκεκριμένα, είναι μαύρα πέδιλα με τετράγωνη μύτη, ντυμένο χοντρό τακούνι, λεπτά λουράκια στο πάνω μέρος και λεπτό, ελαστικό λουράκι πίσω. Είναι πολύ ιδιαίτερα καθώς εφαρμόζουν τέλεια στο πόδι ενώ ταιριάζουν με διάφορους τρόπους.

Τα πέδιλα από τα H&M που πρέπει να γίνουν δικά σου

Μαύρα πέδιλα

H&M - Πέδιλα μαύρα

Πέδιλα από τα H&M

Ξεπουλάει στο λεπτό το σατέν φόρεμα από τα H&M - Βγαίνει σε δύο χρώματα

Μιας και ο καιρός έχει ανοίξει όλες θέλουμε να ντυθούμε πιο βολικά προκειμένου να μην ζεσταθούμε. Έτσι, πέρα από τα περιζήτητα σορτς από τα H&M όπου βγαίνουν σε 6 χρώματα, αποφασίσαμε να κάνουμε άλλη μια αναζήτηση στο online store.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά πρόκειται για ένα φόρεμα σατέν το οποίο έχει δετή ζώνη και βγαίνει μάλιστα σε δύο χρώματα. Είναι αρκετά επίσημο ωστόσο εσείς μπορείτε να το φορέσετε και για έναν απογευματινό καφέ ή και σε μια βραδινή σας έξοδο.

Σε περίπτωση που δεν ξέρετε με τι να το φορέσετε, εμείς σας βρήκαμε την λύση! Δείτε εδώ τα απίστευτα πέδιλα με τακούνι τα οποία όχι μόνο θα σας βολέψουν αλλά θα "κλέψετε" και τις εντυπώσεις.

Το σατέν φόρεμα από τα H&M

  • 39,99 €
  • Ανοιχτό κοραλλί
  • Ανοιχτό μπεζ

Φόρεμα από τα H&M

Σατέν φόρεμα από τα H&M Η&Μ - Φόρεμα σατέν

TAGS