Έχουν πάρει "φωτιά" τα ταμεία των Stradivarius με τα πέδιλα με τακούνι - Βγαίνουν σε δύο χρώματα

Είναι must have

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχουν πάρει

Με αφορμή τον καιρό ο οποίος έχει φτιάξει για τα καλά μιας και ανοίγει σιγά σιγά αφού μπαίνουμε στην τελική ευθεία δηλαδή πλησιάζει το καλοκαίρι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα γρήγορο ψάξιμο στο online store των Stradivarius. Έτσι, δεν θα σπαταλήσετε καθόλου χρόνο για να δείτε ποια θα είναι η επόμενη σας αγορά.

Έτσι λοιπόν, μετά από το ψηλόμεσο τζιν που έχει κάνει θραύση καθώς αναδεικνύει πολύ όμορφα την μέση, διαλέξαμε για εσάς τα πιο top πέδιλα με τακούνι τα οποία δεν πρέπει να λείψουν από την ντουλάπα σου.

Πιο συγκεκριμένα, βγαίνουν σε δύο χρώματα ενώ το θετικό της υπόθεσης είναι ότι μπορείτε να τα φορέσετε με διάφορους τρόπους μιας και τα δετά λουράκια είναι μεγάλη τάση για φέτος το καλοκαίρι.

Τα πέδιλα με τακούνι και δετά λουράκια από τα Stradivarius

  • Κόκκινα
  • Εκρού
  • 35,99 €

Stradivarius - Πέδιλα

Κόκκινα πέδιλα από τα Stradivarius

Πέδιλα με τακούνι από τα Stradivarius

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με αυτό το φόρεμα από τα Stradivrius

Ένα γρήγορο ψάξιμο στο online store των Stradivarius αρκεί προκειμένου να βρείτε το επόμενο ρούχο που πρέπει να προσθέσετε στην ντουλάπα σας. Εμείς λοιπόν, μετά από μια αναζήτηση που κάναμε αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα άκρως ιδιαίτερο φόρεμα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ντραπέ ασύμμετρο φόρεμα το οποίο βγαίνει μόνο σε μαύρο χρώμα. Είναι αρκετά εύκολο στο να το συνδυάσετε με διάφορους τρόπους καθώς μπορεί να φορεθεί άνετα σε μια βραδινή έξοδο ειδικά τώρα που ο καιρός έχει ανοίξει για τα καλά. Δείτε επίσης τις γόβες που θα ταίριαζαν "γάντι"

Το μαύρο ασύμμετρο φόρεμα από τα Stradivarius

  • Μαύρο
  • 19,99 €

Stradivarius - Το απόλυτο φόρεμα

Stradivarius -  Μαύρο φόρεμα

Μαύρο φόρεμα από τα Stradivarius