Τράβηξε τα βλέμματα η Φαίη Σκορδά με το σύνολό της από τα BSB - Άκρως εντυπωσιακή!

Πιο κούκλα από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τράβηξε τα βλέμματα η Φαίη Σκορδά με το σύνολό της από τα BSB - Άκρως εντυπωσιακή!

Η Φαίη Σκορδά "μαγνητίζει" τις εντυπώσεις κάθε πρωί τα βλέμματα καθώς την βλέπουμε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό». Αναμφίβολα η ίδια φημίζεται για τις στυλιστικές της επιλογές καθώς κάθε φορά δεν απογοητεύει με ότι φοράει.

Έτσι λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να φορέσει μια πλισέ παντελόνα με σατέν υφή από τα BSB η οποία την κολάκευε αρκετά ενώ δεν δίστασε να φορέσει επίσης και ένα μωβ σακάκι το οποίο έδεσε με τον πιο όμορφο τρόπο το σύνολό της.

Το σύνολο της Φαίης Σκορδά από τα BSB

Παντελόνα πλισέ

Σκορδά Φαίη

Ξεπουλάει στο λεπτό το σύνολο από τα BSB που επέλεξε να φορέσει η Φαίη Σκορδά

Την Φαίη Σκορδά την βλέπουμε κάθε πρωί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Πρωινό». Μάλιστα, είναι μια από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης η οποία φημίζεται ιδιαίτερα για το στυλ που επιλέγει.

Αρκετά συχνά την έχουμε δει να φοράει διάφορα ρούχα από τα BSB. Έτσι λοιπόν μετά από σχετική ανάρτηση που έκανε στο Instagram όπου είναι αρκετά ενεργή, αποφασίσαμε να σας βρούμε το σύνολό της.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μακρυμάνικο πουλόβερ το οποίο βγαίνει σε τρία χρώματα ενώ από την άλλη επέλεξε να το συνδυάσει με μια τζιν φούστα όπου το χρώμα της είναι μπλε. Δείτε επίσης εδώ το μπλε σύνολο που επέλεξε να φορέσει και έχει τρελάνει τους πάντες.

Το σύνολο της Φαίης Σκορδά από τα BSB

undefined

undefinedundefinedundefined