"Φωτιά" στα ταμεία των Mango με το μαύρο φόρεμα με ζάρες και άνοιγμα στην μέση

Πρέπει να γίνει δικό σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ένα γρήγορο ψάξιμο αρκεί στο online store των Mango για να βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε να προσθέσετε στην συλλογή της ντουλάπας σας. Έτσι, μετά από αρκετή έρευνα αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα ιδιαίτερο φόρεμα το οποίο είναι ιδιαίτερο.

Πιο συγκεκριμένα, το μαύρο φόρεμα με ζάρες είναι ό,τι πρέπει για μια βραδινή έξοδο αλλά και με αυτά τα πέδιλα με τακούνι από τα Stradivarius. Μάλιστα, το φόρεμα έχει και άνοιγμα που φτάνει μέχρι και τα γόνατα, κάνοντάς το να φαίνεται ακόμη πιο "καυτό" πάνω σας.

Το μαύρο φόρεμα από τα Mango με άνοιγμα

  • Μαύρο
  • Τιμή 39,99 €
  • REF. 27037129-NERO-LM

Mango - Μαύρο φόρεμα
Μαύρο φόρεμα από τα Mango

Mango - Αγορά

Η τσάντα από τα Stradivarius που ταιριάζει με το φόρεμα

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα Stradivarius, βρήκαμε μια φανταστική και άκρως στυλάτη τσάντα, η οποία είναι από την νέα συλλογή και έχει ήδη προκαλέσει πανζουρλισμό. Το γνωρίζουμε πολύ καλά όλες οι γυναίκες πως μια τσάντα μπορεί άνετα να απογειώσει όλο το ντύσιμο, για αυτό και πρέπει να επιλέξουμε κάποια που μας βολεύει, που χωράει τα απαραίτητα αλλά και που θα δίνει μια πινελιά στο look μας.

Αυτή λοιπόν που βρήκαμε εμείς στα Stradivarius κάνει την απόλυτη θραύση φέτος. Είναι μια medium τσάντα με τρουκς στο στιλ που ήταν της μόδας στα 00s, έχει σχήμα μισοφέγγαρο και κρατιέται σε κάθε περίσταση, δίνοντας χαρακτήρα στο look. Μπορεί να συνδυαστεί άνετα με τα πάντα, ενώ μπορείς να την επιλέξεις τέλεια με αυτό εδώ το φόρεμα που έχει προκαλέσει επίσης φρενίτιδα.

Είναι μάλιστα διαθέσιμη σε 2 χρώματα, άσπρη και μαύρη. Μπορεί να πιστεύεις πως αυτή η τσάντα είναι αρκετά ακριβή, ωστόσο δεν είναι καθόλου, μιας και η τιμή της ανέρχεται μόλις στα 19,99 ευρώ.

Medium τσάντα από τα Stradivarius

Τσάντα από τα Stradivarius

TAGS