Το απόλυτο φόρεμα που πρέπει να φορέσεις το βράδυ της Ανάστασης - Κοστίζει μόνο 17,99€ από τα Stradivarius

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το απόλυτο φόρεμα που πρέπει να φορέσεις το βράδυ της Ανάστασης - Κοστίζει μόνο 17,99€ από τα Stradivarius

Μιας και σήμερα είναι μεγάλη Πέμπτη 22/4, αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή αναζήτηση στο online store των Stradivarius προκειμένου να σας προτείνουμε άλλο ένα ρούχο το οποίο πρέπει να προστεθεί στην συλλογή σας ενώ μπορείτε ακόμη και να το φορέσετε το βράδυ της Ανάστασης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μίντι φόρεμα με λάστιχα το οποίο φτάνει λίγο πιο πάνω από τους αστραγάλους ενώ βγαίνει μόνο σε ένα χρώμα, το πράσινο. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να το συνδυάσετε για να φαίνεστε σικ. Δείτε εδώ με ποια πέδιλα τακούνι θα ήταν ιδανικό καθώς ταιριάζουν γάντι.

Το φόρεμα από τα Stradivarius

  • Μίντι φόρεμα με λάστιχα
  • Από 29,99 € κοστίζει 17,99 €
  • Πράσινο

Πράσινο φόρεμα από τα Stradivarius

Stradivarius - Φόρεμα

Το απόλυτο φόρεμα από τα Stradivarius

Έπεσε στα 12 ευρώ η πιο περιζήτητη τσάντα από τα Stradivarius - Είναι μικρή αλλά χωράει τα πάντα

Η τσάντα αποτελεί ένα κομμάτι που αγαπάμε όλες οι γυναίκες για αυτό και όσες κι αν έχουμε, δεν μας είναι ποτέ αρκετές. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, ψάξαμε και βρήκαμε στα Stradivarius μια φοβερή τσάντα η οποία μάλιστα βρίσκεται και σε φοβερή έκπτωση.

Η συγκεκριμένη φοριέται στον ώμο, είναι μικρή αλλά χωράει τα πάντα! Μπορεί μάλιστα να φορεθεί τόσο το πρωί, στον καφέ ή στην δουλειά σου, όσο όμως και το βράδυ στο ποτό σου.

Επίσης, είναι τόσο χειμερινή όσο και καλοκαιρινή και γενικά αποτελεί ένα κομμάτι must have στην ντουλάπα μας, το οποίο μάλιστα πηγαίνει φοβερά με αυτό το μαύρο φόρεμα.

Είναι διαθέσιμη σε μαύρο και σε άσπρο χρώμα και από αρχική τιμή 17,99 ευρώ, έπεσε στα 12,59 ευρώ, για αυτό τρέξτε να την αγοράσετε!

Stradivarius τσάντα