Έχει γίνει ανάρπαστο το παντελόνι με σκισίματα από τα Bershka - Ιδανικό για όλες τις περιστάσεις

Σε τιμή σοκ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει γίνει ανάρπαστο το παντελόνι με σκισίματα από τα Bershka - Ιδανικό για όλες τις περιστάσεις

Ένα γρήγορο ψάξιμο αρκεί στο online store των Bershka για να βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Έτσι, αυτή τη φορά έχουμε να σας προτείνουμε ένα ιδανικό παντελόνι twill wide leg με σκισίματα το οποίο έχει γίνει ανάρπαστο.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως και το βράδυ καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι με το οποίο έχετε την δυνατότητα να το συνδυάσετε μιας και βγαίνει σε τρία χρώματα.

Μάλιστα, ειδικά για εκείνες οι οποίες στην καθημερινότητά τους τρέχουν και δεν φτάνουν θα τις βολέψει. Ωστόσο, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε η τιμή του έχει πέσει για τα καλά καθώς πλέον κοστίζει μόνο 18.19 €.

Το τζιν από τα Bershka που πρέπει να γίνει δικό σου

  • Μαύρο
  • Ροζ
  • Μπεζ
  • Από 25.99 € κοστίζει πλέον 18.19 €

Bershka - Αγορά

Άσπρο τζιν από τα Bershka

Bershka - Ροζ τζιν

Ξεπουλάει στο λεπτό η άσπρη απόλυτη τσάντα από τα Bershka - Δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Για να ολοκληρωθεί ένα ντύσιμο, θα πρέπει να έχετε σίγουρα μαζί σας μια τσάντα καθώς όπως είναι λογικό πριν βγούμε από το σπίτι παίρνουμε πάντα ό,τι μας χρειάζεται. Έτσι λοιπόν εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε ένα γρήγορο ψάξιμο στο online store των Bershka.

Αυτή τη φορά δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας μια τσάντα η οποία είναι απαραίτητη. Πιο συγκεκριμένα, είναι τσάντα φάκελος τύπου ακορντεόν με αλυσίδα και βγαίνει σε δύο χρώματα.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ ενώ δεν θα δυσκολευτείτε και πολύ στο να χωρέσετε αγαπημένα σας πράγματα. Μην σας αγχώνει το γεγονός πως είναι σε άσπρο χρώμα καθώς ταιριάζει γάντι με ότι κι αν φορέσετε.

Η άσπρη τσάντα από τα Bershka

  • Άσπρο
  • 19.99 €

Τσάντα από τα Bershka

Άσπρη τσάντα από τα Bershka

Bershka - τσάντα ώμου

TAGS