Από την νέα συλλογή των Stradivarius το φούξια φόρεμα που κάνει θραύση - Κοστίζει μόνο 20 ευρώ

Πρέπει να το κάνεις δικό σου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Από την νέα συλλογή των Stradivarius το φούξια φόρεμα που κάνει θραύση - Κοστίζει μόνο 20 ευρώ

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή των Stradivarius έχει κυκλοφορήσει και έχει ήδη προκαλέσει πανικό, μιας και τα νέα κομμάτια είναι ένα κι ένα! Εμείς με μια ματιά που ρίξαμε, βρήκαμε ένα φοβερό φούξια φόρεμα, που κοντεύει ήδη να βγει sold out.

Το συγκεκριμένο είναι κοντό, στενό, με λαιμόκοψη halter και είναι διαθέσιμο σε 4 χρώματα: Φούξια, μαύρο, πράσινο και μπλε και είναι όλα το ίδιο εντυπωσιακά.

Μπορείς να το φορέσεις άνετα και εύκολα τόσο το πρωί με ένα ζευγάρι σνίκερς όσο όμως και το βράδυ με ένα ζευγάρι τακούνια, όπως για παράδειγμα αυτά εδώ που έχουν προκαλέσει πανικό. Η τιμή του ανέρχεται στα 19,99 ευρώ για αυτό τρέξε να το αγοράσεις!

Κοντό φούξια φόρεμα από τα Stradivarius

  • ΑΝΑΦ. 6374/791-V2022
  • 19,99 ευρώ

Κοντό φούξια φόρεμα από τα Stradivarius

Μπορείς να συνδυάσεις το φόρεμα με αυτά τα πέδιλα τακούνι από τα Stradivarius τα οποία βγαίνουν σε τρία χρώματα

Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο online store των Stradivarius εμείς σας βρήκαμε τα πιο ιδιαίτερα πέδιλα τα οποία πρέπει να προσθέσετε στην συλλογή σας ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός καθώς αναμένεται να γίνουν νούμερο ένα τάση για φέτος.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για πέδιλα με τακούνι αλλά και πλατφόρμα τα οποία βγαίνουν σε μαύρα. Μπορούν να φορεθούν κυρίως το βράδυ με πολλούς συνδυασμούς ενώ εδώ μπορείτε επίσης να δείτε το φόρεμα που θα ταίριαζε "γάντι".

Θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι βολεύουν αρκετά καθώς δεν κουράζει ιδιαίτερα το πόδι ενώ αναμφίβολα θα σας κάνει να φαίνεστε πιο ψηλή. Έχει εύκαμπτο συνθετικό πάτο από αφρό με λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει απόλυτη άνεση.

  • Μαύρο
  • 35,99 €
  • ΑΝΑΦ. 9704/070-V2022

undefined

undefined

undefined