Τα απόλυτα πέδιλα με πλατφόρμα και λουράκια από τα Bershka - Θα φαίνεσαι δύο μέτρα

Είναι must have για το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα απόλυτα πέδιλα με πλατφόρμα και λουράκια από τα Bershka - Θα φαίνεσαι δύο μέτρα

Ο καιρός είναι κατάλληλος για να αποφασίσετε να κάνετε μια αλλαγή στην ντουλάπα σας καθώς μια μικρή αναζήτηση στο online store των Bershka έχει πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Έτσι, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα ιδιαίτερο παπούτσι το οποίο δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για πέδιλα με πλατφόρμα, γιούτα και λουράκια τα οποία είναι άκρως καλοκαιρινά. Μάλιστα, μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως και το βράδυ ωστόσο η πιο ιδανική επιλογή θα ήταν να τα φορέσετε με ένα φόρεμα για να αναδείξει τόσο το πόδι σας όσο και την λεπτομέρεια με τα λουράκια. (Δείτε εδώ τα 5 Must have φορέματα για το φετινό καλοκαίρι)

Τα πέδιλα με πλατφόρμα και λουράκια από τα Bershka

  • 35.99 €
  • Ref 1701/060/032
  • Χακί χρώμα

Bershka - Πέδιλο πλατφόρμα

Bershka - Αγορά πέδιλου

Πέδιλο πλατφόρμα από τα Bershka
Πέδιλο πλατφόρμα από τα Bershka

Δείτε με ποιον άλλον τρόπο μπορείτε να ταιριάξετε τα πέδιλα από τα Bershka

Μιας και ο καιρός είναι αρκετά καλός αποφασίσαμε να κάνουμε ένα γρήγορο ψάξιμο στο online store των Bershka προκειμένου να σας προτείνου ένα must - have σύνολο το οποίο δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Ποια είναι άραγε εκείνη η οποία θέλει να νιώθει βολικά με τα ρούχα που έχει φορέσει αλλά συγχρόνως να δείχνει και στυλάτη; Έτσι, βρήκαμε το ιδανικό σύνολο το οποίο μπορείτε να το φορέσετε ως σετ καθώς είναι μπλέιζερ και skort tailoring με κουμπιά. Επίσης μπορεί να φορεθεί και με κατάλληλα πέδιλα τα οποία θα δείχνουν τα πόδια σας δύο μέτρα.

Το σύνολο από τα Bershka που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Μπλέιζερ κοντό / 25.99 €

Ref 1619/200/306

Bershka - Σύνολο

Κίτρινο σύνολο από τα Bershka

Skort με κουμπιά / 19.99 €
Ref 1123/692/306
Σύνολο από τα Bershka

TAGS