Zara: Μόνο 8,99 ευρώ κοστίζει το φόρεμα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι - Βγαίνει σε 3 χρώματα

Αέρινο και δροσερό! Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Μόνο 8,99 ευρώ κοστίζει το φόρεμα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι - Βγαίνει σε 3 χρώματα

Μπορεί περίπου 500 καταστήματα Zara να έχουν κλείσει, ωστόσο σε όλα τα υπόλοιπα επικρατεί χαμός, ειδικά λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων που ήδη έχουν ξεκινήσει (δείτε πόσο θα διαρκέσουν). Εμείς κάνοντας μια γρήγορη έρευνα αγοράς, βρήκαμε ένα φόρεμα που έχει προκαλέσει πανζουρλισμό.

Το εν λόγω φόρεμα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους. Ενώ, ταιριάζει και σχεδόν σε όλα τα σωματότυπα.

Πρόκειται για το κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες το οποίο βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα. Σε μαύρο, κόκκινο και πράσινο μήλο.

Επίσης, βρίσκεται και στην κατηγορία με τα εκπτωτικά και έτσι από 15,95 ευρώ κοστίζει μόλις 8,99 ευρώ.

Αυτό είναι το φόρεμα των Zara

  • ΜΑΥΡΟ | 2712/162
  • Από 15,95 EUR -40% μόνο 8,99 EUR

zara little black dress

ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ

zara μίνι ριχτό φόρεμα

ΕΝΤΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Κόκκινο μίμι φόρεμα Zara

Συνδύασε το φόρεμα με αυτό το κομψό και trendy πέδιλο

Τα Zara έχουν και πάλι τη λύση για εσένα που θέλεις να είσαι κομψή και μάλιστα σε πολύ προνομιακή τιμή. Εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε τα πιο υπέροχα πέδιλα για να φορέσεις το βράδυ για ποτό.

Επειδή μπορεί να μείνεις κι αρκετές ώρες όρθια και να χορέψεις, καλό είναι να βρεις ένα παπούτσι που θα σε κολακεύει αλλά την ίδια στιγμή θα σε κάνει να αισθάνεσαι και άνετα.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να βρεις με τι θα συνδυάσεις τα ρούχα σου.

Πέδιλο με τακούνι με λεπτά σωληνωτά λουριά. Τετραγωνισμένη μύτη. Κούμπωμα με αγκράφα στον αστράγαλο.

Τιμή: 59,95€

Zara πέδιλα

TAGS