Ιδανικό για νησί - "Ουρές" στα Stradivarius με αυτό το κατάλευκο τζιν παντελόνι

Φοριέται όλες τις ώρες και παντού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιδανικό για νησί -

Το καλοκαίρι μπαίνει σιγά σιγά και πολλοί έχουν ήδη ξεκινήσει το shopping therapy προκειμένου να ανανεώσουν την ντουλάπα τους με νέα, δροσερά και άνετα ρούχα. Εμείς λοιπόν με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε στα Stradivarius ένα απίθανο τζιν παντελόνι, κατάλευκο, με τέλεια γραμμή που το χρειάζεται επειγόντως στην ντουλάπα σου.

Το συγκεκριμένο είναι μίνιμαλ, cropped με τσέπες, φοριέται άνετα όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και σε όλα τα μέρη, καθώς μπορεί να συνδυαστεί τέλεια τόσο με ένα ζευγάρι σνίκερς όσο όμως και με ένα ζευγάρι ψιλοτάκουνα.

Το λευκό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ιδανικά χρώματα για το καλοκαίρι, ωστόσο θέλει λίγη προσοχή, καθώς μπορεί να λερωθεί εύκολα.

Μπορείς να το συνδυάσεις επίσης με λευκό μπλουζάκι (όπως αυτό το άσπρο πουκάμισο) και λευκά παπούτσια, δημιουργώντας έτσι το απόλυτο total white σύνολο, που είναι και πολύ της μόδας. Η τιμή του ανέρχεται στα 25,99 ευρώ για αυτό τρέξτε να το αγοράσετε!

Θα κάνεις θραύση με αυτό το μίνιμαλ τζιν παντελόνι cropped με τσέπες από τα Stradivarius

'Ουρές' στα Stradivarius με αυτό το κατάλευκο τζιν παντελόνι

Συνδύασε το λευκό σου παντελόνι με αυτά τα απίστευτα πέδιλα

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί από το online store των Stradivarius για να βρείτε αυτό επιθυμείτε σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει να πάτε για ψώνια για να ανανεώσετε την ντουλάπα σας.

Μιας και ο καιρός λοιπόν ανοίγει σιγά σιγά σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε τα πιο top πέδιλα με τακούνια και λουράκια που βγαίνουν σε τρία χρώματα. Πιο συγκεκριμένα, είναι εύκαμπτα με συνθετικό πάτο από αφρό με λάτεξ, σχεδιασμένα για να προσφέρουν απόλυτη άνεση.

Μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως και το βράδυ μιας και το τακούνι δεν είναι και τόσο ψηλό, έτσι το πόδι σας δεν θα κουραστεί σχεδόν καθόλου ειδικά εάν έχετε πολλές υποχρεώσεις και χρειάζεται να "τρέξετε". Δείτε εδώ το απίστευτο φόρεμα από τα Stradivarius που θα ταίριαζε γάντι.

  • Μαύρο
  • Εκρού
  • Lime
  • 25,99 €

Stradivarius - Πέδιλα

Πέδιλο από τα Stradivarius

Lime από τα Stradivarius