Από καφέ μέχρι και για ποτό - Το φόρεμα των Zara που κοστίζει 10,99 ευρώ και λατρεύουν οι γυναίκες

Βρίσκεται στα εκπτωτικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από καφέ μέχρι και για ποτό - Το φόρεμα των Zara που κοστίζει 10,99 ευρώ και λατρεύουν οι γυναίκες

Στα εκπτωτικά κομμάτια των Zara θα βρεις μοναδικά κομμάτια! Εμείς ανάμεσα τους εντοπίσαμε ένα φόρεμα που μπορεί να φορεθεί - ανάλογα τους συνδυασμούς - από το πρωί για έναν καφέ μέχρι και το βράδυ για χαλαρό ποτό με την παρέα ή το boyfriend.

Πρόκειται για το κοντό εμπριμέ φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντά μανίκια. Διαθέτει τσέπες με καπάκι και κουμπί μπροστά. Η τιμή για αυτό το φόρεμα μάλιστα, είναι συγκλονιστική, καθώς κοστίζει μόλις 10,99 ευρώ μετά την έκπτωση -40%.

Πως να συνδυάσεις το φόρεμα των Zara

Για χαλαρή βόλτα για ψώνια ή καφέ, συνδύασε το με ένα ζευγάρι μαύρα αρβυλάκια και ένα back pack ή με χοντρά sneakers και ένα τσαντάκι ώμου μαύρο.

Αν θέλεις να το φορέσεις για ένα χαλαρό ποτό, συνδύασε το με μια λεπτή ζώνη στη μέση για να "αγκαλιάζει" το σώμα σου, με μαύρα πέδιλα ή γόβες με λουριά να δένουν στον αστράγαλο (ακόμη και με εντυπωσιακές κόκκινες για να κάνουν διαφορά) και ένα μαύρο τσαντάκι.

  • ΕΚΡΟΥ / ΜΑΥΡΟ | 5070/171
  • Από 19,95 EUR -40% μόνο με 10,99 EUR

Zara καστόρ φόρεμα ζέβρα

Zara printed φόρεμα

Τέλειο θα δείχνει και με αυτό το πέδιλο

Πρόκειται για τα μαύρα δερμάτινα πέδιλα σε στυλ jelly shoe. Έχουν τετραγωνισμένη μύτη και οδοντωτή εξωτερική σόλα, ενώ κλείνουν με μπαρέτα με αγκράφα στον αστράγαλο. Το ύψος της σόλας είναι 4 cm.

Τα εν λόγω πέδιλα μπορούν να φορεθούν με ένα σορτσάκι, τζιν, ή και φούστα με ένα τοπάκι για καθημερινές βόλτες ακόμη και στη δουλειά, αλλά και το βράδυ για ποτό - αν είσαι από εκείνες που σιχαίνονται τα ψηλοτάκουνα ή δεν μπορούν να τα περπατήσουν - με το αγαπημένο σου φόρεμα.

Αν ωστόσο σου αρέσουν τα ψηλά, τότε αυτά τα μαύρα χοντρά πέδιλα με φιάπα που είναι hot trend, θα τα λατρέψεις!

  • ΜΑΥΡΟ | 1600/910
  • 59,95 EUR

Zara δερμάτινα πέδιλα

Zara δερμάτινα πέδιλα με λουριά

TAGS