Έχει κάνει πάταγο η κοντή εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα από τα Bershka - Κοστίζει μόνο 12.99€

Ξεπουλάει στο λεπτό...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει κάνει πάταγο η κοντή εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα από τα Bershka - Κοστίζει μόνο 12.99€

Με αφορμή τις ενδιάμεσες εκπτώσεις που θα βρείτε στα περισσότερα καταστήματα αποφασίσαμε να κάνουμε μια γρήγορη αναζήτηση στο online store των Bershka όπου έχει διάφορες επιλογές για όλες μας. Έτσι, σας βρήκαμε μια κοντή εφαρμοστή φόρμα με δετή ζώνη όπου είναι ό,τι πρέπει για τις εξόδους σας.

Όπως φαίνεται είναι τάση για το φετινό καλοκαίρι του 2022 καθώς αναμένεται να φορεθεί όσο καμία άλλη. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να την φορέσετε από το πρωί έως και το βράδυ μιας και έχετε την δυνατότητα να την συνδυάσετε με πολλούς τρόπους. Επιπλέον, είναι αρκετά βολική για όσες τρέχετε και δεν φτάνετε με τις υποχρεώσεις την καθημερινότητας ενώ θα φαίνεστε πιο στυλάτες από ποτέ.

Η εφαρμοστή φόρμα με δετή ζώνη από τα Bershka

  • Πορτοκαλί
  • Από 25.99€ κοστίζει μόνο 12.99€
  • Ref 3297/359/615

Ολόσωμη φόρμα από τα Bershka

Bershka Ολόσωμη φόρμα

Φόρμα από τα Bershka

(Δείτε εδώ τα 5 Must have φορέματα για το φετινό καλοκαίρι)

Τα απόλυτα πέδιλα με πλατφόρμα και λουράκια από τα Bershka - Θα φαίνεσαι δύο μέτρα

Ο καιρός είναι κατάλληλος για να αποφασίσετε να κάνετε μια αλλαγή στην ντουλάπα σας καθώς μια μικρή αναζήτηση στο online store των Bershka έχει πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Έτσι, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα ιδιαίτερο παπούτσι το οποίο δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για πέδιλα με πλατφόρμα, γιούτα και λουράκια τα οποία είναι άκρως καλοκαιρινά. Μάλιστα, μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως και το βράδυ ωστόσο η πιο ιδανική επιλογή θα ήταν να τα φορέσετε με ένα φόρεμα για να αναδείξει τόσο το πόδι σας όσο και την λεπτομέρεια με τα λουράκια.

Τα πέδιλα με πλατφόρμα και λουράκια από τα Bershka

  • 35.99 €
  • Ref 1701/060/032
  • Χακί χρώμα

Bershka - Πέδιλο πλατφόρμα

Bershka - Αγορά πέδιλου

Πέδιλο πλατφόρμα από τα Bershka Πέδιλο πλατφόρμα από τα Bershka

TAGS