Κατάλληλο για νησί αυτό το μπλε σετ από τα Stradivarius - Θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα

Το χρειάζεσαι επειγόντως

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατάλληλο για νησί αυτό το μπλε σετ από τα Stradivarius - Θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα

Οι ζέστες έχουν ήδη πιάσει για αυτό και πρέπει να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με νέα και δροσερά ρούχα, για αυτό και οι περισσότερες αλυσίδες ρούχων ήδη έχουν κυκλοφορήσει την νέα τους συλλογή. Με μια ματιά λοιπόν που ρίξαμε, βρήκαμε στα Stradivarius ένα απίθανο σετ, που είναι ιδανικό για νησί.

Το συγκεκριμένο λοιπόν αποτελείται από ένα τοπάκι και μια ζιπ κιλότ και βγαίνει σε μπλε χρώμα, το πιο εντυπωσιακό για το καλοκαίρι. Είναι ένα σετ που μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και παντού, μιας και μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια τόσο με ένα ζευγάρι σνίκερς, όσο όμως κι με ένα ζευγάρι πέδιλα (όπως για παράδειγμα αυτά που έχουν προκαλέσει πανικό).

Το τοπ κοστίζει 15,99 ευρώ και το παντελόνι 22,99 και είναι αναντίρρητα ένα σετ που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην ντουλάπα σου, ωστόσο τρέξε να το αγοράσεις γιατί δεν πρόκειται να μείνει για πολύ καιρό ακόμα.

Μπλε σετ από τα Stradivarius

 μπλε σετ από τα Stradivarius

Βάλε πάνω από το σετ σου αυτό το σακάκι για να ολοκληρωθεί το look σου

Το καλοκαίρι είναι εδώ και έτσι σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να βγάζουμε από την ντουλάπα μας τα χειμωνιάτικα ρούχα και να την ανανεώνουμε με τα πιο μοδάτα κομμάτια της σεζόν. Τα Stradivarius έχουν και πάλι τη λύση για εσάς και μάλιστα στην καλύτερη τιμή.

Αφού σου δείξαμε τα καλύτερα πέδιλα της σεζόν που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου φέτος το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να περάσουμε σε ένα πιο επίσημο ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να βάλεις σε μία βραδινή σου έξοδο.

Τιμή: 39,99€

Stradivarius φόρεμα σακάκι