Το απόλυτο φόρεμα από τα H&M που πρέπει να γίνει δικό σου - Ξεπουλάει στο λεπτό

Είναι must have

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το απόλυτο φόρεμα από τα H&M που πρέπει να γίνει δικό σου - Ξεπουλάει στο λεπτό

Σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει να κάνετε τις επόμενες σας αγορές τότε σας έχουμε την πιο ιδανική λύση καθώς το παρακάτω φόρεμα που θα δείτε στα H&M είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

Μια γρήγορη αναζήτηση στο online store θα σας "λύσει" τα χέρια καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα ενώ μπορείτε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να δείτε τι ακριβώς θέλετε χωρίς να χάσετε χρόνο.

Έτσι, το ντραπέ φόρεμα από τα H&M βγαίνει σε ανοιχτό χρώμα Πιο συγκεκριμένα, είναι κοντό, εφαρμοστό. Μάλιστα είναι από μαλακό ζέρσεϊ με ντραπάρισμα και λεπτές τιράντες ενώ έχει βαθύ ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς με λάστιχο, βολανάκι επάνω και φιόγκο μπροστά.

Το απόλυτο φόρεμα από τα H&M

  • Ανοιχτό μπλε
  • 19,99 €
  • 1065968001

Μπλε φόρεμα από τα H&M

H&M μπλε φόρεμα
Φόρεμα από τα H&M

Δείτε εδώ τα απίστευτα πέδιλα με τακούνι

Θα κλέψεις τις εντυπώσεις με τα πέδιλα από τα H&M - Είναι must have

Ένα γρήγορο ψάξιμο αρκεί στο online store των H&M προκειμένου να βρείτε τι ακριβώς θέλετε να πάρετε στην επόμενή σας αγορά. Έτσι λοιπόν, αφού σας προτείναμε ένα μίνι φόρεμα σε αρκετά ικανοποιητική τιμή, βρήκαμε επίσης ένα must πέδιλο το οποίο είναι τάση για φέτος.

Πιο συγκεκριμένα, είναι μαύρα πέδιλα με τετράγωνη μύτη, ντυμένο χοντρό τακούνι, λεπτά λουράκια στο πάνω μέρος και λεπτό, ελαστικό λουράκι πίσω. Είναι πολύ ιδιαίτερα καθώς εφαρμόζουν τέλεια στο πόδι ενώ ταιριάζουν με διάφορους τρόπους.

Τα πέδιλα από τα H&M που πρέπει να γίνουν δικά σου

Μαύρα πέδιλα

H&M - Πέδιλα μαύρα

Πέδιλα από τα H&M

TAGS