Πράσινο και γεμάτο λουλούδια - Απόλυτη τάση της μόδας αυτό το φόρεμα από τα Stradivarius

Βρίσκεται μάλιστα και σε πολύ οικονομική τιμή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πράσινο και γεμάτο λουλούδια - Απόλυτη τάση της μόδας αυτό το φόρεμα από τα Stradivarius

Απόλυτη τάση και για φέτος είναι φυσικά το φλοράλ, το οποίο μπορούμε να το δούμε κυριολεκτικά παντού, μέχρι και σε τσάντες. Εμείς με μια ματιά που ρίξαμε, βρήκαμε ένα απίθανο φόρεμα στα Stradivarius, γεμάτο λουλούδια και σε τέλεια και εντυπωσιακά χρώματα.

Τα φορέματα είναι το απόλυτο κομμάτι για τώρα που πιάνουν οι ζέστες και έρχεται το καλοκαίρι καθώς είναι άνετο και δροσερό και φοριέται όλη μέρα και παντού, τόσο με σνίκερς όσο όμως και με τακούνια, αναλόγως που θα πας. Το συγκεκριμένο λοιπόν που σας προτείνουμε εμείς είναι μακρύ, αεράτο, πράσινο και φλοράλ. Ωστόσο, μπορείς να το βρεις και σε κόκκινες αποχρώσεις, που είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Το φόρεμα αυτό κολακεύει όλους τους σωματότυπους υπέροχα και δίνει αρκετό ύψος, ενώ μάλιστα λόγω της γραμμής που έχει κρύβει και όποιες ατέλειες έχουμε, αν τυχόν το επιθυμούμε. Η τιμή του ανέρχεται μόλις στα 29,99 για αυτό τρέξτε να το αγοράσετε, όπως και αυτό το σετ που μόλις κυκλοφόρησε και έχει κάνει τον απόλυτο χαμό και είναι από την νέα καλοκαιρινή συλλογή τους.

Απόλυτη τάση της μόδας αυτό το φλοράλ και πράσινο φόρεμα από τα Stradivarius

 φόρεμα από τα Stradivarius

Συνδύασε το φόρεμα με αυτά τα πέδιλα από τα Stradivarius που έχουν κάνει πάταγο και βγαίνουν σε τρία χρώματα

Για να απογειωθεί ένα σύνολο, τα παπούτσια αναμφίβολα θα κάνουν την διαφορά. Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε μια αναζήτηση στο online store των Stradivarius προκειμένου να σας διευκολύνουμε αλλά και να σας προτείνουμε το πιο must have παπούτσι για την επόμενη αγορά σας.

Πιο συγκεκριμένα, μιας και η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά ήρθε η ώρα που όλες θα πρέπει να "τρέξουμε" για να πάρουμε πέδιλα. Τα συγκεκριμένα που βρήκαμε εμείς είναι ιδανικά για κάθε περίσταση μιας και βγαίνουν σε τρία χρώματα. Μάλιστα, είναι ευκολοφόρετα σε περίπτωση που δεν επιλέγετε τακούνια για τον συγκεκριμένο λόγο.

  • Μαύρο
  • Πράσινο
  • Εκρού
  • 29,99 €
  • ΑΝΑΦ. 9700/070-V2022

Stradivarius - Πέδιλα

Μαύρα πέδιλα από τα Stradivarius

Εκρού πέδιλα από τα Stradivarius