Την φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτήν την φούστα από τα Stradivarius - Κάντην δική σου με 20 ευρώ

Βγαίνει μάλιστα και σε 4 χρώματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Την φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτήν την φούστα από τα Stradivarius - Κάντην δική σου με 20 ευρώ

Η νέα συλλογή των Stradivarius έχει κυκλοφορήσει και εμείς με μια ματιά που ρίξαμε βρήκαμε μια τέλεια φούστα, η οποία φοριέται παντού και έχει μάλιστα και πολύ καλή τιμή.

Η συγκεκριμένη λοιπόν βγαίνει αρχικά σε 3 χρώματα, μαύρο, μπλε, πράσινο και εκρού και μπορεί να φορεθεί τόσο το πρωί με ένα ζευγάρι σνίκερς για τον καφέ σου αλλά και το βράδυ με ένα ζευγάρι τακούνια για το ποτό σου (όπως για παράδειγμα αυτά εδώ που βγαίνουν και σε 3 χρώματα και έχουν κάνει χαμό).

Είναι μίνι και έχει ένα άνοιγμα στο πλάι, ωστόσο μην σας αγχώνει αυτό καθώς είναι αρκετά άνετη και όχι τόσο κολλητή και κοντή. Είναι κατάλληλη για τώρα που πιάνουν οι ζέστες και σίγουρα είναι ένα κομμάτι που θα το χρειαστείτε όπως και δήποτε στην ντουλάπα σας.

Μάλιστα, βρίσκεται και σε φοβερή τιμή, καθώς κοστίζει μονάχα 19,99 για αυτό τρέξτε να την αγοράσετε γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ.

Την χρειάζεται απαραιτήτως αυτήν την μίνι φούστα με άνοιγμα από τα Stradivarius

  • ΑΝΑΦ. 1323/323-V2022
  • 19,99 €

Stradivarius τσάντα

Φόρεσε την φούστα με αυτήν εδώ την σατέν μπλούζα από τα Stradivarius που έχει κάνει θραύση

Μια γρήγορη αναζήτηση από το online store των Stradivarius αρκεί για να βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε μιας και οι mid season εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια σατέν μπλούζα η οποία βγαίνει πέντε χρώματα και αναμφίβολα έχει γίνει ανάρπαστη.

Μπορείτε να την φορέσετε από το πρωί έως και το βράδυ μιας και υπάρχουν πολλές επιλογές για τον τρόπο που έχετε την δυνατότητα να την συνδυάσετε. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερη καθώς έχει κόψιμο V μπροστά ενώ η δαντέλα μαζί με τα κομπάκια που έχει την κάνει ακόμη πιο στυλάτη.

  • Μαύρο
  • ΣΙέλ
  • Χακί
  • Πέτρα
  • Κυπαρισσί
  • Από 19,99€ κοστίζει μόνο 13,99€

Μαύρη μπλούζα από τα Stradivarius

Σιέλ μπλούζα από τα Stradivarius

Χακί μπλούζα από τα Stradivarius

Στο χρώμα της πέτρας η μπλούζα από τα Stradivarius

Stradivarius μπλούζα Stradivarius μπλούζα