Τελευταία λέξης της μόδας αυτά τα πορτοκαλί πέδιλα από τα Stradivarius - Είναι με τακούνι και λουριά

Μπορείς να τα συνδυάσεις με τα πάντα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τελευταία λέξης της μόδας αυτά τα πορτοκαλί πέδιλα από τα Stradivarius - Είναι με τακούνι και λουριά

Η νέα συλλογή των Stradivarius έχει κυκλοφορήσει και πραγματικά τα κομμάτια που έχουν λανσάρει είναι ένμα και ένα. Εμείς λοιπόν δεν αντέξαμε και με μια ματιά που ρίξαμε βρήκαμε ένα φοβερό ζευγάρι πέδιλα, τα οποία φοριούνται παντού και έχουν μάλιστα και πολύ καλή τιμή.

Τα συγκεκριμένα λοιπόν είναι ψηλοτάκουνα (το τακούνι είναι σχεδόν 8 πόντοι) και είναι πορτοκαλί, ένα χρώμα που είναι πολύ της μόδας φέτος το καλοκαίρι και αναδεικνύει τέλεια το μαύρισμα. Τελευταία τάση της μόδας όμως είναι και το στυλ που έχει τα συγκεκριμένα τακούνια, καθώς έχουν λουριά που εφαρμόζουν στην γάμπα.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που φοριέται τέλεια από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς μπορείς να το συνδυάσεις με ένα παντελόνι για τον καφέ σου όσο όμως και με ένα φόρεμα (όπως για παράδειγμα με αυτό εδώ που έχει κάνει θραύση) για το ποτό σου.

Η τιμή τους ανέρχεται στα 29,99 ευρώ για αυτό τρέξτε να τα αγοράσεις, γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμα.

Πορτοκαλί με πέδιλα με τακούνι και λουριά

Stradivarius πορτοκαλί πέδιλα

Πάταγο όμως έχουν κάνει κι αυτά τα 3 πέδιλα

Για να απογειωθεί ένα σύνολο, τα παπούτσια αναμφίβολα θα κάνουν την διαφορά. Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε μια αναζήτηση στο online store των Stradivarius προκειμένου να σας διευκολύνουμε αλλά και να σας προτείνουμε το πιο must have παπούτσι για την επόμενη αγορά σας.

Πιο συγκεκριμένα, μιας και η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά ήρθε η ώρα που όλες θα πρέπει να "τρέξουμε" για να πάρουμε πέδιλα. Τα συγκεκριμένα που βρήκαμε εμείς είναι ιδανικά για κάθε περίσταση μιας και βγαίνουν σε τρία χρώματα. Μάλιστα, είναι ευκολοφόρετα σε περίπτωση που δεν επιλέγετε τακούνια για τον συγκεκριμένο λόγο.

  • Μαύρο
  • Πράσινο
  • Εκρού
  • 29,99 €
  • ΑΝΑΦ. 9700/070-V2022

Stradivarius - Πέδιλα

Μαύρα πέδιλα από τα Stradivarius

Εκρού πέδιλα από τα Stradivarius