Έχει κάνει πάταγο το απόλυτο φόρεμα από τα Stradivarius - Βγαίνει σε δύο χρώματα

Είναι must have

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει κάνει πάταγο το απόλυτο φόρεμα από τα Stradivarius - Βγαίνει σε δύο χρώματα

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί από το online store των Stradivarius καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Μιας και πλέον το καλοκαίρι είναι προ των πυλών αποφασίσαμε να σας προτείνουμε το απόλυτο φόρεμα το οποίο πρέπει να προσθέσετε στην ντουλάπα σας.

Πιο συγκεκριμένα, είναι μίντι φόρεμα με κορσέ με cups ενώ έχετε την δυνατότητα να το βρείτε σε δυο χρώματα μιας και βγαίνει σε ροζ αλλά και στην απόχρωση της πέτρας. Μάλιστα, είναι ιδανικό για κάθε περίσταση μιας και θα φαίνεται άκρως εντυπωσιακή.

Το απόλυτο φόρεμα από τα Stradivarius

  • Ροζ
  • Πέτρα
  • 25,99 €
  • ΑΝΑΦ. 2317/245-V2022

Stradivarius φόρεμα

Φόρεμα Stradivarius

Πέτρα φόρεμα από τα Stradivarius

Φόρεμα Stradivarius

Μπορείτε να το συνδυάσετε με τα απόλυτα πέδιλα με τακούνι από τα Stradivarius

Κάνει θραύση και η τιμή του είναι φανταστική - Το απόλυτο τσαντάκι Stradivarius που θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι σου

Το καλοκαίρι είναι ένα βήμα πιο κοντά, και ψάχνεις διακαώς να βρεις τα κατάλληλα αξεσουάρ για να συνδυάσεις τα ρούχα σου; Σου έχουμε τη λύση και θα ξετρελαθείς με το χιαστί τσαντάκι από τα Stradivarius, όχι μόνο για την τιμή του η οποία είναι πιο χαμηλή πεθαίνεις, αλλά και γιατί θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι σου μαζί του μιας και ταιριάζει με όλα, κυρίως με τα set που είναι τάση φέτος στα θερινά look!

Απίστευτο τσαντάκι χιαστί με κούμπωμα

0524/001-V2022

Συνήθως δυσκολευόμαστε να βρούμε μία τσάντα ή οποιοδήποτε αξεσουάρ που να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα μας, για αυτό βγαίνει όχι μόνο σε μαύρο αλλά και σε λευκό και μπλε, για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου απλά και οικονομικά μόνο με 12,99 ευρώ.

Το απόλυτο χιαστί τσαντάκι που θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι σου