"Φωτιά" στα ταμεία των H&M με το φόρεμα που βγαίνει σε δυο χρώματα - Ιδανικό για κάθε περίσταση

Θα "κλέψεις" τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Με αφορμή τον μίνι καύσωνα που πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω τις επόμενες ημέρες, αποφασίσαμε να κάνουμε μια γρήγορη αναζήτηση στο online store των Η&Μ για να σας προτείνουμε για ακόμη μια φορά ένα απόλυτο φόρεμα το οποίο πρόκειται να φορεθεί πολύ φέτος.

Όπως είναι λογικό κάθε γυναίκα θέλει να είναι αρκετά περιποιημένη φορώντας πάντοτε τα αγαπημένα της σύνολα. Σε περίπτωση λοιπόν που είστε καλεσμένη σε έναν γάμο φέτος το καλοκαίρι, τότε σας έχουμε βρει την λύση με το πιο ιδανικό φόρεμα.

Πιο συγκεκριμένα, φτάνει μέχρι τον αστράγαλο με λεπτές τιράντες και ντεκολτέ σε σχήμα V. Επιπλέον, έχει κρυφό φερμουάρ στην πλάτη και διακοσμητικός κόμπος μπροστά που δημιουργεί ένα ντραπέ εφέ. Να τονίσουμε πως μπορείτε να το βρείτε σε δυο χρώματα.

Το απόλυτο φόρεμα από τα H&M που θα φορεθεί πολύ φέτος

  • Ανοιχτό μοβ
  • Dark grey
  • 29,99 €

Φόρεμα από τα H&M

Το απόλυτο φόρεμα για γάμο από τα H&M

Μωβ φόρεμα από τα H&M - Είναι απόλυτο για κάθε περίσταση
H&M - Το απόλυτο φόρεμα που πρέπει να γίνει δικό σου

Δείτε εδώ το τσαντάκι ώμου από τα Zara που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου

Μπορείτε επίσης να τα ταιριάξετε με τα συγκεκριμένα πέδιλα με τακούνι από τα Stradivarius

Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο online store των Stradivarius εμείς σας βρήκαμε τα πιο ιδιαίτερα πέδιλα τα οποία πρέπει να προσθέσετε στην συλλογή σας ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός καθώς αναμένεται να γίνουν νούμερο ένα τάση για φέτος.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για πέδιλα με τακούνι αλλά και πλατφόρμα τα οποία βγαίνουν σε μαύρα. Μπορούν να φορεθούν κυρίως το βράδυ με πολλούς συνδυασμούς ενώ εδώ μπορείτε επίσης να δείτε το φόρεμα που θα ταίριαζε "γάντι".

Θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι βολεύουν αρκετά καθώς δεν κουράζει ιδιαίτερα το πόδι ενώ αναμφίβολα θα σας κάνει να φαίνεστε πιο ψηλή. Έχει εύκαμπτο συνθετικό πάτο από αφρό με λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει απόλυτη άνεση.

  • Μαύρο
  • 35,99 €
  • ΑΝΑΦ. 9704/070-V2022

undefined

undefined

undefined

TAGS