Θα "κλέψεις" τις εντυπώσεις με το πιο καυτό κοντό φόρεμα με τιράντες και στρας από τα Stradivarius

Είναι must have

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θα

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί για να βρείτε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε από το online store των Stradivarius μιας και οι ζέστες έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Έτσι, είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για να κάνετε τις επόμενές σας αγορές και να προσθέσετε νέα ρούχα στην ντουλάπα σας.

Συγκεκριμένα, αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα άκρως ιδιαίτερο φόρεμα με το οποίο θα "κλέψετε" αναμφίβολα τις εντυπώσεις. Πρόκειται για ένα κοντό φόρεμα με τιράντες με στρας το οποίο βγαίνει μόνο σε μαύρο χρώμα. Μάλιστα, όπως θα δείτε είναι ξώπλατο ενώ αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι οι τιράντες με στρας στην πλάτη που ενώνονται.

Το άκρως ιδιαίτερο φόρεμα από τα Stradivarius

  • Μαύρο
  • 25,99 €
  • ΑΝΑΦ. 6317/817-I2022

Stradivarius φόρεμα

Μαύρο φόρεμα από τα Stradivarius

Αγορά από τα Stradivarius

Μπορείτε επίσης να τα συνδυάσετε με τα πιο hot πέδιλα

Κάνει θραύση και η τιμή του είναι φανταστική - Το απόλυτο τσαντάκι Stradivarius που θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι σου

Το καλοκαίρι είναι ένα βήμα πιο κοντά, και ψάχνεις διακαώς να βρεις τα κατάλληλα αξεσουάρ για να συνδυάσεις τα ρούχα σου; Σου έχουμε τη λύση και θα ξετρελαθείς με το χιαστί τσαντάκι από τα Stradivarius, όχι μόνο για την τιμή του η οποία είναι πιο χαμηλή πεθαίνεις, αλλά και γιατί θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι σου μαζί του μιας και ταιριάζει με όλα, κυρίως με τα set που είναι τάση φέτος στα θερινά look!

0524/001-V2022

Συνήθως δυσκολευόμαστε να βρούμε μία τσάντα ή οποιοδήποτε αξεσουάρ που να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα μας, για αυτό βγαίνει όχι μόνο σε μαύρο αλλά και σε λευκό και μπλε, για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου απλά και οικονομικά μόνο με 12,99 ευρώ.

Το απόλυτο χιαστί τσαντάκι που θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι σου