Έχει κάνει πάταγο το σετ με μπλούζα και φούστα από τα Bershka - Ξεπουλάει στο λεπτό!

Προλαβαίνεις να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει κάνει πάταγο το σετ με μπλούζα και φούστα από τα Bershka - Ξεπουλάει στο λεπτό!

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί για να βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Έτσι, μέσα από το online store των Bershka αποφασίσαμε να σας δείξουμε το πιο ιδανικό σύνολο το οποίο μπορείτε να φορέσετε άφοβα σε κάθε περίσταση.

Πιο συγκεκριμένα, είναι ένα σετ με μπλούζα και φούστα με γκιπούρ κέντημα το οποίο βγαίνει μόνο σε λευκό χρώμα. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως και το βράδυ μιας και πλέον το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά, έτσι οι ζέστες δεν πρόκειται να βοηθήσουν καθόλου. Για αυτό τον λόγο θα σας βολέψει ενώ δεν θα "σκάσετε' ούτε από την ζέστη.

Το απόλυτο σύνολο από τα Bershka

  • Μίνι φούστα με γκιπούρ κέντημα και κρίκο
  • 19.99 €
  • Ref 1181/688/712

Σύνολο από τα Bershka

  • Κοντομάνικη μπλούζα με ντεκολτέ με γκιπούρ κέντημα και κρίκο
  • 19.99 €
  • Ref 1336/688/712

Άσπρο σύνολο από τα Bershka

Μπορείτε να το συνδυάσετε με τα πέδιλα από τα Stradivarius που ξεπουλάνε στο λεπτό

Συνδύασέ το με το πιο στυλάτο blazer από Bershka που θα ήθελες διακαώς

Έφτασε το καλοκαιράκι, και σίγουρα είσαι και εσύ από τα άτομα που έχουν δει τα blazer να κυκλοφορούν όσο κανένα άλλο ρούχο τον τελευταίο καιρό και η τιμή είναι απλησίαστη! Πράγματι έχουν γίνει απόλυτη τάση και για το καλοκαίρι μιας και φοριούνται όσο τίποτα με πέδιλα σε διάφορα χρώματα τα οποία είναι εξίσου στη μόδα, για αυτό λοιπόν σου βρήκαμε στα Bershka προσφορά που δεν μπορείς να αντισταθείς.

Μπορείς να το βρεις με - 30% έκπτωση, δηλαδή 18,10 ευρώ, σε τρία χρώματα, μωβ, πράσινο και στο χρώμα της πέτρας, και είναι ιδανικό για οποιαδήποτε περίσταση μιας και συνδυάζεται πολύ εύκολα με sneaker πρωί αλλά και με πέδιλο για να απογειώσεις το look σου το βράδυ και όλοι να αναρωτιούνται πως μπορείς να φοράς ότι θες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Ref 1623/200/806

 Eίναι σε προσφορά και απόλυτο must have του καλοκαιριού!

TAGS