Ιδανικά για κάθε περίσταση τα πέδιλα με τακούνι και πλατφόρμα από τα Bershka - Είναι must have για το καλοκαίρι

Θα φαίνεσαι άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιδανικά για κάθε περίσταση τα πέδιλα με  τακούνι και πλατφόρμα από τα Bershka - Είναι must have για το καλοκαίρι

Μπορεί τις τελευταίες ώρες ο καιρός να έχει αλλάξει για άλλη μια φορά 180 μοίρες, ωστόσο από την επόμενο εβδομάδα η θερμοκρασία θα ανέβει για τα καλά. Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε μια αναζήτηση στο online store των Bershka προκειμένου να σας προτείνουμε την επόμενη must συλλογή για την ντουλάπα σας.

Πιο συγκεκριμένα, το φετινό καλοκαίρι του 2022 θα φορεθούν πολύ τα πέδιλα με τακούνι και πλατφόρμα. Όπως είναι λογικό μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα ενώ είναι ιδανικά για κάθε περίπτωση μιας και μπορούν αναμφίβολα να σας "λύσουν" τα χέρια.

Έτσι, εμείς επιλέξαμε τα παρακάτω πέδιλα με τακούνι με πλατφόρμα σε μαύρο χρώμα ενώ έχουν κούμπωμα με μπαρέτα με αγκράφα. Δείτε επίσης την φούστα που ξεπουλάει όσο καμία άλλη από τα Zara

Τα απόλυτα πέδιλα με τακούνι και πλατφόρμα από τα Bershka

  • Μαύρα
  • 35.99 €
  • Ref 1706/960/040

Μαύρο πέδιλο τακούνια από τα Bershka

Bershka - Μαύρο πέδιλο

Αγορά μαύρου πέδιλου από τα Bershka

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με αυτό το φόρεμα από τα Stradivarius

Πριν από λίγο αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή αναζήτηση στο online store των Stradivarius για να σας προτείνουμε το επόμενο ρούχο που πρέπει να προσθέσετε στην συλλογή σας. Έτσι, αυτή τη φορά βρήκαμε ένα απόλυτο φόρεμα το οποίο είναι για όλες τις περιστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, αφορά ένα κοντομάνικο φόρεμα με βολάν το οποίο φτάνει μέχρι τα γόνατα. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ μιας και έχετε διάφορους τρόπους στο να το συνδυάσετε. Επιπλέον, μια ιδανική λύση θα ήταν τα πέδιλα με τακούνι και πλατφόρμα τα οποία θα σε δείχνουν δυο μέτρα.

Το απόλυτο φόρεμα από τα Stradivarius

  • Εκρού
  • 29,99 €
  • ΑΝΑΦ. 7216/216-V2022

Φόρεμα από τα Stradivarius

Stradivarius φόρεμα

TAGS