Μίνι, girly και σατέν - Ξεπουλάει όσο καμία άλλη αυτή η φούστα από τα Zara

Δική σου με 10,99€

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μίνι, girly και σατέν - Ξεπουλάει όσο καμία άλλη αυτή η φούστα από τα Zara

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα την πιο στιλάτη ροζ μίνι φούστα, η οποία δε θα έπρεπε να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι.

Μετά την υπέροχη φούστα σορτσάκι που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να προσθέσεις στη συλλογή σου μία φούστα που θα αναβαθμίσει το στιλ σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις σε κάθε σου εμφάνιση.

Για μοναδικές εμφανίσεις αυτή η μίνι φούστα από τα Zara

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα, καλό θα ήταν να βιαστείς καθώς η συγκεκριμένη φούστα βρίσκεται σε πολύ καλή τιμή και έτσι έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια.

Zara μίνι φούστα

  • Μίνι φούστα σε στυλ παρεό. Κλείσιμο με δετή ζώνη στο πλάι.
  • Τιμή: 10,99€

Πώς θα συνδυάσεις τη σατέν φούστα

Μπορείς να τη φορέσεις για ένα δείπνο με τη δουλειά ή και για ένα ποτό. Αναλόγως με το τι θα τι συνδυάσεις, τι μπλούζα, παπούτσια αλλά και πανωφόρι θα επιλέξεις, μπορείς να κάνεις το look σου και πιο street style ακόμη και με τη σατέν φούστα. Αυτό εξαρτάται από το προσωπικό σου στιλ, την περίσταση αλλά και τη διάθεσή σου!

  • Μπορείς να τη συνδυάσεις επίσης με ένα σατέν τοπ. Όχι, δεν θα είναι too much, αλλά θα είσαι πέρα για πέρα κομψή.
  • Για ένα πιο street look μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα πουλόβερ oversized και από κάτω μπορείς να βάλεις ακόμη και τα αγαπημένα σου sneakers.
  • Και τι πανωφόρι να βάλεις; Η καλύτερη επιλογή για τη σατέν φούστα είναι να την συνδυάσεις με ένα blazer σαν πανωφόρι. Και έχεις ήδη πετύχει το πιο κομψό look, που είναι και η τελευταία λέξη της μόδας.
TAGS