Έχει κάνει θραύση το λινό φόρεμα με πιέτες από τα Mango - Ξεπουλάει στο λεπτό

Είναι must have για το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει κάνει θραύση το λινό φόρεμα με πιέτες από τα Mango - Ξεπουλάει στο λεπτό

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί για να βρείτε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε από το online store των Mango. Έτσι, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα ιδανικό φόρεμα το οποίο μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον μιας και είναι κατάλληλο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές αφού θα έχει πάρει για τα καλά χρωματάκι με αφορμή την άνοδο της θερμοκρασίας.

Συγκεκριμένα, είναι ένα φόρεμα λινό με πιέτες το οποίο βγαίνει μόνο σε λευκό χρώμα. Μάλιστα έχει μια διακοσμητική σούρα ενώ έχει επίσης και φερμουάρ πίσω. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ μιας και είναι αρκετά εύκολο στο να το συνδυάσετε.

Το ιδανικό φόρεμα από τα Mango

  • Λευκό
  • 39,99 €
  • REF. 37022007-ANNE-LM

Λευκό λινό φόρεμα από τα Mango

Mango - Λευκό λινό φόρεμα

Mango - Λευκό φόρεμα

Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με τα συγκεκριμένα πέδιλα με τακούνι από τα Stradivarius

Απόλυτη τάση το τσαντάκι ώμου από τα Zara - Ταιριάζει και με το λινό φόρεμα

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί για να βρείτε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε από το online store των Zara. Έτσι, μετά από αρκετό ψάξιμο εμείς έχουμε να σας προτείνουμε την πιο ιδανική τσάντα ώμου η οποία μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα ενώ θα φαίνεστε πιο σικ από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω είναι μια τσάντα ώμου με μεταλλική λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος. Μάλιστα, μπορείτε να την βρείτε σε δύο χρώματα σε πράσινο και μαύρο ενώ έχει λουρί ώμου και κλείσιμο με φερμουάρ.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν τρόποι στο να την συνδυάσετε, ωστόσο θα ταίριαζε περισσότερο με ένα απόλυτο βραδινό σύνολο. (Δείτε εδώ το απόλυτο μαύρο φόρεμα από τα Stradivarius)

  • Μαύρο - 6086/910
  • Πράσινο - 6086/910
  • 25,95 EUR

Zara αγορά τσάντας

Τσάντα από τα Zara

Zara - Τσάντα ώμου

Αγορά τσάντας από τα Zara

TAGS