Η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι το ολόσωμο μαγιό από τα Bershka - Βγαίνει σε δύο χρώματα

Θα φαίνεσαι πιο hot από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι το ολόσωμο μαγιό από τα Bershka - Βγαίνει σε δύο χρώματα

Το καλοκαίρι έχει έρθει επισήμως μιας και η θερμοκρασία τις τελευταίες ημέρες έχει ανέβει για τα καλά. Έτσι, εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια γρήγορη αναζήτηση στο online store των Bershka προκειμένου να σας δείξουμε το πιο hot μαγιό το οποίο δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σας.

Συγκεκριμένα, είναι ολόσωμο μαγιό κρουαζέ halter το οποίο βγαίνει σε δύο χρώματα (μαύρο και ροζ). Η αλήθεια είναι πως παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά τολμηρό, παραμένει άκρως εντυπωσιακό αλλά και βολικό για τις βουτιές σας στην θάλασσα αλλά και στην πισίνα.

Το πιο hot ολόσωμο μαγιό από τα Bersha

  • Μαύρο
  • Ροζ
  • 19.99 €
  • Ref 4557/631/800

Ολόσωμο μαγιό από τα Bershka

Bershka - Το απόλυτο μαγιό

(δες εδώ την τσάντα για θαλάσσης από τη νέα συλλογή και συνδύασε την)

Η απόλυτη τάση του καλοκαιριού ήρθε στα Zara - Το ανάποδο μαγιό που κάνει θραύση μόνο με 17,95 ευρώ!

Είναι γεγονός και το βλέπεις παντού καθώς ξεκίνησε από την περσυνή καλοκαιρινή σεζόν, ωστόσο έγινε must για την παραλία το 2022 το ανάποδο μαγιό! Πολλές ήταν εκείνες που έκαναν το ήδη υπάρχων τους μαγιό έτσι, αλλά μην σκάτε πλέον δεν θα παιδεύεστε γιατί το Zara σας βρήκε τη λύση μόνο με 17,95 ευρώ.

Τοπ ανάποδο μπικίνι από τα Zara

ΛΕΥΚΟ | 0167/001

Είναι απλό, εφαρμοστό και ταιριάζει με όλα, ακόμα και με ρούχα για βραδινή έξοδο, ή μια βόλτα το πρωί για χαλαρό καφέ. Βγαίνει επίσης και σε μωβ αλλά και σε δύο αποχρώσεις του ταμπά, ώστε να σου κάνει ακόμα πιο εύκολο το να το συνδυάσεις και αμέσως να έχεις ένα συνολάκι που θα σου λύσει τα χέρια!

Η απόλυτη τάση του καλοκαιριού ήρθε στα Zara

TAGS