Είναι ασύμμετρο και θα το βρεις μόνο στα Stradivarius - Ξεπουλάει στο λεπτό αυτό το απόλυτο φόρεμα

Πρέπει να γίνει δικό σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Είναι ασύμμετρο και θα το βρεις μόνο στα Stradivarius - Ξεπουλάει στο λεπτό αυτό το απόλυτο φόρεμα

Μια γρήγορη αναζήτηση από το online store των Stradivarius αρκεί για να βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα φόρεμα με το οποίο θα "κλέψετε" τις εντυπώσεις και όχι άδικα!

Συγκεκριμένα, βγαίνει μόνο σε μαύρο χρώμα ενώ είναι ασύμμετρο καθώς αγκαλιάζει μόνο τον έναν ώμο. Μπορείτε να το βάλετε κυρίως για ένα χαλαρό ποτό με τις φίλες σας το βράδυ αλλά και να το συνδυάσετε με τα 3+1 πέδιλα με τακούνι που θα κάνουν θραύση φέτος το καλοκαίρι.

Το απόλυτο ασύμμετρο φόρεμα από τα Stradivarius

  • Μαύρο
  • 19,99 €
  • ΑΝΑΦ. 2379/234-I2022

Μαύρο ασύμμετρο φόρεμα από τα Stradivarius

Φόρεμα μαύρο από τα Stradivarius

Ασύμμετρο φόρεμα - Stradivarius

Συνδύασέ το με αυτή τη τσάντα από τα Mango

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί για να βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε από το online store των Mango, μιας και υπάρχουν διάφορες επιλογές για όλα τα γούστα. Έτσι, εμείς αποφασίσαμε αυτή τη φορά να σας προτείνουμε μια τσάντα η οποία έχει γίνει ανάρπαστη καθώς ξεπουλάει στο λεπτό.

Συγκεκριμένα, οι τσάντες είναι το νούμερο ένα αξεσουάρ για όλες τις γυναίκες καθώς είναι αρκετά χρήσιμη είτε για τις καθημερινές σας βόλτες είτε για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε μια τσάντα χερούλι αλυσίδα όπου το κλείσιμο είναι με καπάκι και μαγνητικό κουμπί. Επιπλέον να τονίσουμε πως μπορείτε να την βρείτε μόνο σε υπόλευκο χρώμα.

Η απόλυτη τσάντα από τα Mango

  • Υπόλευκο
  • 25,99 €
  • REF. 37040071-CLETUS-LM

Άσπρη τσάντα από τα MANGO

Αγορά από τα Mango - Τσάντα

Τσάντα από τα Mango