Κοστίζει 5 ευρώ και το φοράς παντού - Ξεπουλάει στο λεπτό αυτό το ροζ φόρεμα από τα H&M

Βγαίνει σε 3 χρώματα και έχει κάνει χαμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κοστίζει 5 ευρώ και το φοράς παντού - Ξεπουλάει στο λεπτό αυτό το ροζ φόρεμα από τα H&M

Η νέα συλλογή των H&M είναι απίθανη και τα κομμάτια της είναι κυριολεκτικά ένα κι ένα. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, ψάξαμε και βρήκαμε ένα φόρεμα το οποίο φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το συγκεκριμένο είναι κοντό και εφαρμοστό και βγαίνει σε 3 χρώματα: Ροζ, μαύρο και μπεζ. Μπορείς πολύ εύκολα να το φορέσεις από το πρωί με ένα ζευγάρι σνίκερς για να πας για τον καφέ σου, όσο και το βράδυ με ένα ζευγάρι πέδιλα (όπως αυτά εδώ που είναι φοβερά) για να πας για το ποτό σου.

Όπου κι όπως κι αν το φορέσεις να είσαι σίγουρη ότι θα κλέψεις τα βλέμματα μιας και πρόκειται για ένα αρκετά εντυπωσιακό φόρεμα.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι βρίσκεται σε απίθανη τιμή, καθώς κοστίζει μόλις 4,99 ευρώ, για αυτό τρέξε να το αγοράσεις γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμα.

Φόρεμα από τα H&M

  • Κοντό, εφαρμοστό, αμάνικο φόρεμα σε ελαστικό βαμβακερό ζέρσεϊ.
  • Στενό κόψιμο στο πάνω μέρος με στενά δέματα που δένουν στο πίσω μέρος του λαιμού.
  • 4,99 ευρώ

H&M φόρεμα

Εξίσου τέλειο όμως είναι κι αυτό εδώ το φόρεμα

Με αφορμή τον μίνι καύσωνα που πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω τις επόμενες ημέρες, αποφασίσαμε να κάνουμε μια γρήγορη αναζήτηση στο online store των Η&Μ για να σας προτείνουμε για ακόμη μια φορά ένα απόλυτο φόρεμα το οποίο πρόκειται να φορεθεί πολύ φέτος.

Όπως είναι λογικό κάθε γυναίκα θέλει να είναι αρκετά περιποιημένη φορώντας πάντοτε τα αγαπημένα της σύνολα. Σε περίπτωση λοιπόν που είστε καλεσμένη σε έναν γάμο φέτος το καλοκαίρι, τότε σας έχουμε βρει την λύση με το πιο ιδανικό φόρεμα.

Πιο συγκεκριμένα, φτάνει μέχρι τον αστράγαλο με λεπτές τιράντες και ντεκολτέ σε σχήμα V. Επιπλέον, έχει κρυφό φερμουάρ στην πλάτη και διακοσμητικός κόμπος μπροστά που δημιουργεί ένα ντραπέ εφέ. Να τονίσουμε πως μπορείτε να το βρείτε σε δυο χρώματα.

  • Ανοιχτό μοβ
  • Dark grey
  • 29,99 €

Φόρεμα από τα H&M

Το απόλυτο φόρεμα για γάμο από τα H&M

Μωβ φόρεμα από τα H&M - Είναι απόλυτο για κάθε περίστασηH&M - Το απόλυτο φόρεμα που πρέπει να γίνει δικό σου

TAGS