Η Kendall Jenner μπορεί να το αγόρασε 1 εκατομμύριο εσύ όμως θα το βρεις με 25,95 ευρώ - Το Zara φόρεμα που κάνει θραύση

Είναι παρόμοιο αλλά εξίσου εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Kendall Jenner μπορεί να το αγόρασε 1 εκατομμύριο εσύ όμως θα το βρεις με 25,95 ευρώ - Το Zara φόρεμα που κάνει θραύση

Πολλές φορές δεν έχει τύχει να βρεις σε πολύ χαμηλή τιμή παρόμοια φορέματα μεγάλων χολιγουντιανών star; Ε εμείς, σας βρήκαμε παρόμοιο φόρεμα με ένα που είχε φορέσει η Kendall Jenner στο κλαμπ Catch για να γιορτάσει και επίσημα πλέον τα 21α της γενέθλια της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή σε όλους Kendall, αδερφή των Kasdashians, είχε φορέσει ένα σχεδόν... ανύπαρκτο μεταλλικό φόρεμα με ανοιχτή όλη την πλάτη και ανοιχτό επίσης μπούστο. Τότε είχε προκαλέσει πολλά σχόλια, καθώς παρόμοιο φόρεμα είχε φορέσει και η Paris Hilton το 2002, όταν και η ίδια είχε γιορτάσει τα 21α γενέθλια της.

Kendall Jenner μίνι φόρεμα

Παρόμοιο φόρεμα σαν της Kendall θα βρεις στα Zara

Εμείς λοιπόν σας βρήκαμε παρόμοιο φόρεμα στα Zara με μόλις 25,95 ευρώ. Πρόκειται για το μίνι φόρεμα με cowl κόψιμο στο λαιμό και λεπτέ ράντες. Έχει επίσης ανοιχτή πλάτη.

Για όσες θα σχολιάσουν πως δεν μοιάζουν τα δυο φορέματα, να πούμε πως η μόνη διαφορά τους είναι στο μπούστο και στο ύφασμα. Ωστόσο, μην είστε και αχάριστες... η Kendall θα το αγόρασε μπορεί και 1 εκατομμύριο ενώ εσείς θα το πάρετε μόνο με 26 ευρώ.

Αν βέβαια δεν σας τρέλανε, μπορείτε να το φορέσετε με ένα μαγιό από μέσα - όπως αυτό το ανάποδο που ξεπουλάει - και να πάτε παραλία.

METALLIC DRESS ZARA

METALLIC THREAD KNIT DRESS ZARA

Συνδύασε το φόρεμα με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα

Συγκεκριμένα, είναι πέδιλα με σχεδόν 7 πόντους τακούνι και βγαίνουν σε μπλε, που είναι απίθανα, αλλά και σε μαύρα, σε περίπτωση που θες να τα συνδυάζεις πιο εύκολα.

Είναι άνετα και μπορείς να τα συνδυάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς φοριούνται τόσο για καφέ όσο και για ποτό, με οτιδήποτε εσύ θες, το ίδιο βέβαια και αυτά τα mules. Ειδικά μάλιστα αν διαλέξεις ένα denim σύνολο, τα μπλε αυτά τακούνια θα το ολοκληρώσουν άψογα.

Βρίσκονται επίσης και σε πολύ καλή τιμή, μιας και μπορείς να τα κάνεις δικά σου μόνο με 35,95 ευρώ. Μην το σκέφτεσαι, τρέξε να το αγοράσεις γιατί δεν θα υπάρχουν για πολύ ακόμα!

  • Πέδιλο με μεσαίο τακούνι.
  • Λεπτά σταυρωτά λουριά.
  • Τετραγωνισμένη μύτη.
  • Κούμπωμα με αγκράφα στον αστράγαλο.
  • AIRFIT®. Συνθετικός εύκαμπτος πάτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.
  • Ύψος τακουνιού: 6,7 cm
  • ΜΠΛΕ | 2324/010
  • 35,95 EUR

zara τακούνια