Κοστίζει μόνο 16.09€ - Η μίντι σατινέ φούστα από τα Bershka που ξεπουλάει στο λεπτό

Θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι σου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κοστίζει μόνο 16.09€ - Η μίντι σατινέ φούστα από τα Bershka που ξεπουλάει στο λεπτό

Μετά από την μακρυμάνικη μπλούζα από τα Bershka όπου έχει γίνει ανάρπαστη αποφασίσαμε να κάνουμε μια ακόμη αναζήτηση στο online store προκειμένου να σας προτείνουμε ένα ακόμη ρούχο το οποίο πρέπει να προσθέσετε στην συλλογή σας.

Συγκεκριμένα, η παρακάτω σατινέ φούστα με σούρες η οποία βγαίνει σε λευκό χρώμα αναμφίβολα θα "κλέψει" τις εντυπώσεις καθώς είναι άκρως ιδιαίτερη. Μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα (δείτε εδώ 3+1 πέδιλα τα οποία είναι must have) καθώς επιβάλλεται να την προσθέσετε στην βαλίτσα σας σε περίπτωση που θα πάτε διακοπές.

Η απόλυτη μίντι φούστα με σούρες από τα Bershka

  • Λευκό
  • Από 22.99 € κοστίζει μόνο 16.09 €
  • Ref 1136/168/250

Bershka - Σατινέ φούστα

Σατινέ φούστα από τα Bershka

Η απόλυτη σατινέ φούστα από τα Bershka

Συνδυάστε το με το απόλυτο τσαντάκι που θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι σου

Το καλοκαίρι είναι ένα βήμα πιο κοντά, και ψάχνεις διακαώς να βρεις τα κατάλληλα αξεσουάρ για να συνδυάσεις τα ρούχα σου; Σου έχουμε τη λύση και θα ξετρελαθείς με το χιαστί τσαντάκι από τα Stradivarius, όχι μόνο για την τιμή του η οποία είναι πιο χαμηλή πεθαίνεις, αλλά και γιατί θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι σου μαζί του μιας και ταιριάζει με όλα, κυρίως με τα set που είναι τάση φέτος στα θερινά look!

Απίστευτο τσάντακι χιαστί με κούμπωμα από τα Stradivarius

0524/001-V2022

Συνήθως δυσκολευόμαστε να βρούμε μία τσάντα ή οποιοδήποτε αξεσουάρ που να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα μας, για αυτό βγαίνει όχι μόνο σε μαύρο αλλά και σε λευκό και μπλε, για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου απλά και οικονομικά μόνο με 12,99 ευρώ.

Το απόλυτο χιαστί τσαντάκι που θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι σου

TAGS