5 λευκά sneakers που θα λατρέψεις από 39,00 ευρώ

Πως θα τα συνδυάσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5 λευκά sneakers που θα λατρέψεις από 39,00 ευρώ

Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τη συλλογή σου με λευκά sneakers, καθώς σου έχουμε βρει τις τελευταίες τάσεις σε αυτά με μία γρήγορη αναζήτηση μας στα online stores παπουτσιών. Sneakers για όλα τα γούστα, τα οποία ταιριάζουν με τα πάντα, από φόρμα ή σορτς, μέχρι φόρεμα, και θα τραβήξεις αναμφίβολα όλα τα βλέμματα.

Αυτά είναι τα 5 λευκά sneakers που βρήκαμε για εσένα

Από την Julie Saropoulos

Τελευταία τάση της μόδας για τα υποδήματα αποτελούν τα συγκεκριμένα λευκά sneakers από Axel Arigato. Θα τα βρεις στο e-shop της εταιρίας Kalogirou, και δεν πρέπει να τα χάσεις καθώς έχουν γίνει ανάρπαστα από όλες τις bloggers και influencers του Instagram. Έχει γαλάζιες και γκρι λεπτομέρειες και ιδανικά συνδυάζονται με ψηλή λευκή κάλτσα, κολάν ή αθλητικό σορτς. Το μοντέλο ονομάζεται Marathon Runner και βγαίνει και με κόκκινες και κίτρινες λεπτομέρειες.

Axel Arigato sneakers

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Ένα ακόμη λευκό sneaker στην ίδια φυλοσοφία είναι αυτό από την εταιρία Mango με πράσινες και μαύρες λεπτομέρειες, πράγμα που το κάνει πολύ στιλάτο και ιδιαίτερο. Είναι πολύ άνετο και βγαίνει και σε lime χρώμα με μπλε και πορτοκαλί λεπτομέρειες, για μία ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Mango sneakers

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Σου έχουμε βρεί πέντε πουκάμισα που θα ταίριαζαν γάντι με τα λευκά σου sneakers (δες τα εδώ)

Μία safe επιλογή είναι αυτή από Karl Lagerfeld. Σίγουρα θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν δε θα ξέρεις τι παπούτσι να φορέσεις, καθώς ταιριάζει με όλα. Εκτός αυτού, είναι για όλες τις εποχές καθώς είναι αρκετά ουδέτερα τα χρώματα του. Πιο συγκεκριμένα, έχει καφέ και μαύρες λεπτομέρειες και θα τα βρεις στα καταστήματα Kalogirou.

Karl Lagerfeld sneakers

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Ιδανικό παπούτσι για ένα total white look είναι αυτό από Michael Kors, από την εταιρία Kalogirou. Το θετικό με αυτό το πανέμορφο λευκό sneaker είναι ότι έχει ψηλή σόλα και σίγουρα θα κολακεύει ακόμη περισσότερο τη σιλουέτα σου.

Δες εδώ items σε πορτοκαλί χρώμα με τα οποία θα μπορούσες να συνδυάσεις τα λευκά σου sneaker

Envie Shoes sneakers

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Τέλος, σε αντίστοιχο ύφος είναι το λευκό sneaker από Envie Shoes σε συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη η οποία τα σχεδιάζει. Και αυτό αρκετά ψηλό και ευκολοφόρετο, σε πολύ προνομιακή τιμή, ταιριάζει με όλα και αναμφίβολα θα κλέψεις όλες τις εντυπώσεις.

Michael Kors sneakers

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες