Τζιν σορτσάκια από το Zara σε 4 αποχρώσεις - Άνετα, κομψά και οικονομικά

Δες πως θα φτιάξεις τέλεια casual looks

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Τζιν σορτσάκια από το Zara σε 4 αποχρώσεις - Άνετα, κομψά και οικονομικά

Τι πιο καλοκαιρινό από ένα jean σορτσάκι. Το denim πάντα αποτελεί τάση, για το λόγο αυτό δε θα σε αφήσω έτσι. Σου έχω βρει τα πιο hot denim σορτσάκια από το Zara. Όλα είναι πολύ οικονομικά, καθώς ξεκινάνε από την χαμηλή τιμή των 19,95 €.

Αυτά τα 4 jean σορτσάκια από το Zara

Θα ξεκινήσουμε από την πιο σκούρα απόχρωση, η οποία είναι η παρακάτω, σε ξεθωριασμένο μαύρο. Είναι ψηλόμεσο σορτς με 5 τσέπες, έχει λεπτομέρειες με τρουκς και σκισίματα στο μπροστινό τμήμα, τελείωμα στο κάτω μέρος, ενώ δεν περιλαμβάνει ραφές. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Η τιμή του; 22,95 € (κωδικός 7147/023)

Jean σορτσάκι Zara

Μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με πουκάμισο (δες εδώ με ποια)

Στη συνέχεια έχω να σου προτείνω ένα ακόμη high rise denim σορτς, σε σκούρο μπλε. Έχει 5 τσέπες, το τελείωμα στο κάτω μέρος είναι χωρίς ραφές, είναι διαθέσιμο σε άλλα 3 χρώματα και κοστίζει μόλις 22,95 € (κωδικός 7147/023)

Jean σορτσάκι Zara

Λατρεύω τα baggy σορτσάκια και το παρακάτω θα το λατρέψεις και εσύ. Και αυτό ψηλόμεσο με λάστιχο στη μέση και πλεκτή ζώνη σε μπεζ, με πιέτες μπροστά, μπροστινές τσέπες και τσέπες patch στο πίσω μέρος του. Κλείνει μπροστά με κουμπιά και βρίσκεται στην τιμή των 25,95 € (κωδικός 6147/088)

Jean σορτσάκι Zara

Θα ταίριαζε σίγουρα με λευκά sneakers, έτσι θα πετύχεις ένα πιο casual look (δες εδώ τα sneakers που σου προτείνω)

Τέλος, το τέλειο ψηλόμεσο σορτς με όψη ξεβαμμένου έχει στο κάτω μέρος του τελείωμα σε ρεβέρ, κλείσιμο μπροστά με μεταλλιζέ κουμπιά και βγαίνει και σε χακί απόχρωση, ενώ κοστίζει μόνο 19,95 € (κωδικός 7147/021)

Jean σορτσάκι Zara