Ένα chic total look από τη νέα συλλογή του Zara με λιγότερο από 100 ευρώ

Φόρεμα, τακούνια και τσάντα σε πολύ χαμηλές τιμές

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Ένα chic total look από τη νέα συλλογή του Zara με λιγότερο από 100 ευρώ

Η νέα συλλογή του Zara είναι όνειρο, καθώς έχει βγάλει υπέροχα, πολύ elegant ρούχα. Σε λίγες μέρες μπαίνει ο Ιούλιος και όσο αυξάνεται η θερμοκρασία, τόσο αυξάνεται και η ανάγκη μας για μία ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας.

Με μία γρήγορη αναζήτηση στο online store του Zara, έχω εντοπίσει τα πιο κομψά κομμάτια και σου έχω φτιάξει ένα look το οποίο πρέπει να το αγοράσεις όπως είναι. Αυτό το outfit θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν δε θα ξέρεις τι να βάλεις, καθώς είναι κατάλληλο ακόμη και για να πας καλεσμένη σε κάποιο γάμο ή βάφτιση. Το σύνολο των τριών κομματιών που θα σου προτείνω ανέρχεται στα 97,85 €

Το total outfit από το Zara

Πρωτίστως, έχω να σου προτείνω το παρακάτω φόρεμα. Η επιλογή του χρώματος είναι δική σου, αν και εγώ θα προτιμούσα το πράσινο. Είναι με με V κρουαζέ ντεκολτέ και μακρύ μανίκι, έχει λεπτομέρεια με σχέδιο ζακάρ φλοράλ και δέσιμο με κορδέλες από το ίδιο ύφασμα. Η τιμή του ανέρχεται στα 39,95 €. (κωδικός: 5039/451)

Zara φόρεμα

Στην συνέχεια περνάμε στα τακούνια. Αυτά τα τακούνια, "της Σταχτοπούτας" θα έλεγα εγώ, είναι ότι πρέπει για να κάνεις ένα υπέροχο υπέρκομψο look. Είναι ένα must have item με γυαλιστερές λεπτομέρειες και στρας. Βρίσκεται στα 39,95 €. (κωδικός: 1825/910)

Zara γόβες

Με το συγκεκριμένο look θα ταίριαζαν και κάτι άλλα πέδιλα που σου είχα προτείνει πριν λίγες μέρες από το Zara, σε 4 hot χρώματα (δες τα εδώ)

Θα ολοκληρώσεις το look σου με την υπέροχη αυτή τσάντα που θα δεις παρακάτω. Είναι σε σχήμα φακέλου και σχέδιο πορτοφολιού, έχει εσωτερική τσέπη και λουρί αλυσίδας. Κοστίζει μόνο 17,95 €. (κωδικός: 6432/910)

Zara τσάντα

Επίσης, έχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις και σου έχω βρει τα πιο ωραία items από το Zara, ρίξε μια ματιά εδώ.