Τα πιο κομψά midi φορέματα και ολόσωμες φόρμες για τις 50άρες - Στο Zara από 22,99 ευρώ, για ένα all day look

Με αυτά θα περάσεις το υπόλοιπο καλοκαίρι

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Τα πιο κομψά midi φορέματα και ολόσωμες φόρμες για τις 50άρες - Στο Zara από 22,99 ευρώ, για ένα all day look

Εάν βρίσκεσαι σε αυτό το άρθρο σίγουρα είσαι Zara lover, όπως και εγώ. Η μονοχρωμία και το elegant ντύσιμο σου αρέσει και θέλεις να αναβαθμίσεις το στιλ σου. Σου έχω τη λύση! Σήμερα θα σου προτείνω τα πιο κομψά φορέματα και ολόσωμες φόρμες που μπορείς να φοράς κυριολεκτικά, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Ποια items θα αγοράσεις από το Zara;

Ξεκινάμε από δύο midi φορέματα. Αυτό που βλέπεις στην αριστερή φωτογραφία της παρακάτω εικόνας μπορεί να σου φαίνεται απλό, όμως είναι ένα must have ρούχο, που οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν. Ιδίως εάν είσαι 50 plus είναι ένα φόρεμα που θα σου λύσει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις. Είναι λευκό, σεμιζέ, με ζώνη, γιακά, λαιμόκοψη V και μακρύ μανίκι. Έχει λεπτομέρεια από ασορτί κέντημα με διάτρητο σχέδιο και κοστίζει μόνο 22,99 €. Αξίζει να το αγοράσεις (κωδικός: 8197/934).

Στη διπλανή εικόνα έχουμε ένα πιο επίσημο, λόγω του σατινέ υφάσματος. Πρόκειται για ένα υπέροχο πράσινο μακρύ φόρεμα, με V κρουαζέ ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Έχει λεπτομέρεια με σχέδιο ζακάρ floral και δέσιμο με κορδέλες μπροστά. Κοστίζει 39,95 € και είναι διαθέσιμο και σε φούξια χρώμα (κωδικός: 5039/451).

Zara φόρεμα

Δες ακόμη 3 chic, μαύρα φορέματα στο Zara για να αναβαθμίσεις το στιλ σου από 39,95 ευρώ.

Στη συνέχεια περνάμε στις ολόσωμες φόρμες. Το Zara έχει πολλές για να επιλέξεις, παρακάτω όμως σου βρήκα της κατάλληλες για ένα all day look. Μπορείς να τις φοράς από τη δουλειά, μέχρι το βράδυ. Αυτή που βλέπεις στα αριστερά, είναι μία μαύρη με γιακά, V ντεκολτέ και κοντά μανίκια που καταλήγουν σε ρεβέρ. διαθέτει ενσωματωμένη ζώνη με αγκράφα και κοστίζει 39,95 € (κωδικός: 0387/065).

Τέλος, έχω να σου προτείνω μία σε ανοιχτό χακί, σατινέ με ασορτί ζώνη, V κροαζέ λαιμόκοψη και γιακά. Η τιμή της ανέρχεται στα 39,95 € (κωδικός: 9878/156).

Zara ολόσωμη φόρμα

Δες εδώ και τα must have φορέματα και ολόσωμες φόρμες από το Zara με 39,95 ευρώ, εάν είσαι 40 plus.