Είσαι 40-60 ετών; Τα must have κομμάτια στο Zara από 17,95 ευρώ - Δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα

Μπλούζες, κιμονό και ολόσωμες φόρμες σε τιμή σοκ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Είσαι 40-60 ετών; Τα must have κομμάτια στο Zara από 17,95 ευρώ - Δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα

Για να βρίσκεσαι σε αυτό το άρθρο, σίγουρα είσαι Zara lover, όπως και εγώ. Για το λόγο αυτό, έχω εντοπίσει τα must have κομμάτια, εάν είσαι κοντά ή μέσα στην ηλιακή ομάδα 40 - 60. Πάμε να δούμε πως, με απλά και οικονομικά ρούχα, θα αναδείξεις το στυλ σου.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Τα must have κομμάτια από το Zara

Ξεκινάμε με ένα πάρα πολύ απλό, αλλά απαραίτητο ταυτόχρονα item. Μην αγοράσεις ένα απλό κοντομάνικο t-shirt. Να προτιμήσεις μία στιλάτη αμάνικη μπλούζα, με βάτες, πιέτες και στρόγγυλη λαιμόκοψη. Αυτή που θα δεις παρακάτω είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα, το λευκό, το μαύρο και το πράσινο-μπλε. Κοστίζει μόνο 17,95 € και δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα, καθώς θα σου λύσει τα χέρια (κωδικός: 0858/002).

Zara μπλούζα

Πόσες φορές έχουμε πει πως τα κιμονό είναι το big trend της χρονιάς. Ιδίως τα εμπριμέ μπορείς να τα βάλεις ακόμη και σαν φόρεμα σε βραδινή σου έξοδο ή πάνω από το μαγιό στην παραλία. Αυτά που θα δεις παρακάτω είναι οι δύο αγαπημένες μου επιλογές από το Zara, με τις οποίες αδιαμφισβήτητα θα αναβαθμίσεις το στιλ σου. Αυτό που βλέπεις στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας είναι σε pastel ροζ με πράσινο και κοστίζει 49,95 € (κωδικός: 7521/243), ενώ αυτό στη δεξιά εικόνα με βάση το λευκό και το ροζ, βρίσκεται στα 59,95 € (κωδικός: 7521/061).

Zara κιμονό

Δες εδώ και το boho chic κιμονό της Σμαράγδας Καρύδη στην παραλία. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τα σωματότυπα.

Και περνάμε στις αγαπημένες μου ολόσωμες φόρμες. Οι denim είναι ένα must have κομμάτι, καθώς στην κυριολεξία θα σου δώσουν τη λύση όταν δε θα ξέρεις τι να φορέσεις. Παρακάτω σου προτείνω μία σε μπλε τζιν, αμάνικη, η οποία κοστίζει 39,95 € (κωδικός: 8197/257) και μία κοντομάνικη λευκή, η οποία είναι διαθέσιμη και σε μπλε, η οποία βρίσκεται επίσης στα 39,95 € (κωδικός: 8197/217).

Δες εδώ και τα πιο κομψά midi φορέματα και ολόσωμες φόρμες για τις 50άρες, στο Zara από 22,99 ευρώ, για ένα all day look

Για το τέλος σου άφησα μία πιο βραδινή επιλογή σε ολόσωμη φόρμα. Είναι αυτή που θα δεις στη μεσαία φωτογραφία, σε μαύρο, με σατινέ ύφασμα, φαρδύ κάτω μέρος, αμάνικη και V λαιμόκοψη που δένει στο λαιμό. Ακόμη έχει ενσωματωμένη ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Θα είσαι υπέρκομψη με μόνο 39,95 € (κωδικός: 2157/232)

Zara ολόσωμη φόρμα