5 τσάντες στο Zara, οι οποίες μοιάζουν να κοστίζουν 300 ευρώ, αλλά ξεκινάνε από 25,95 ευρώ

Εσύ ποια θα επιλέξεις;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
5 τσάντες στο Zara, οι οποίες μοιάζουν να κοστίζουν 300 ευρώ, αλλά ξεκινάνε από 25,95 ευρώ

Ας μην κοροϊδευόμαστε.. όλες έχουμε μία ιδιαίτερη αγάπη στις τσάντες. Οι μικρές είναι οι πιο πρακτικές και πιο εύκολες στο να τις συνδυάσεις με το look σου, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ξέχνα τις basic τσάντες... καιρός είναι να αναβαθμίσεις το στιλ σου. Σήμερα θα σου προτείνω τις πιο στιλάτες και οικονομικές από το Zara, που θα μοιάζουν σαν να τις πήρες από διάσημο οίκο μόδας.

5 τσάντες από το Zara

Για αρχή θα σου προτείνω τις αγαπημένες μου, οι οποίες είναι αυτές που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Το συγκεκριμένο σχήμα που έχουν, είναι η τελευταία τάση στις τσάντες ώμου. Μην τις βλέπεις έτσι μικρές... χωράνε όλα τα απαραίτητα.

Έχω να σου προτείνω δύο σε αυτό το σχέδιο. Η μία είναι μεταλλιζέ και κοστίζει 29,95 € (κωδικός: 6256/010) και η άλλη είναι πραγματικά σαν κόσμημα, καθώς έχει πέρλες σε όλο το μήκος της και βρίσκεται στα 35,95 €(κωδικός: 6217/010).

Zara τσάντα

Εάν είσαι 40-60 ετών, δες εδώ και τα must have κομμάτια στο Zara από 17,95 €, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου.

Συνεχίζουμε με μία ακόμη τσάντα ώμου, η οποία είναι αυτή που θα δεις στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας, με καπιτονέ, ιριδίζουζα, μεταλλιζέ εξωτερική πλευρά και μεταλλική, ασημί αλυσίδα. Η τιμή της ανέρχεται στα 25,95 € (κωδικός: 6034/010).

Και περνάμε σε μία μικρή ψάθινη τσάντα χειρός, με κρόσσια από μαύρες χάντρες. Μπορείς να την κρατήσεις από την παραλία, μέχρι την βραδινή σου έξοδο και κοστίζει μόνο 49,95 € (κωδικός: 6355/910).

Για το τέλος άφησα ένα πιο μεγάλο μέγεθος, εάν δε σου αρέσουν ή δε σε βολεύουν οι μικρές τσάντες. Πρόκειται για αυτή που θα δεις στη δεξιά εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας, η οποία είναι πλεκτή, σε σχέδιο shopper, για να χωράει ό,τι θες. Έχει μεταλλικές, ασημί μπαλίτσες σε όλο το μήκος της και η τιμή της ανέρχεται στα 35,95 € (κωδικός: 6033/010).

Zara τσάντα